Πουλήθηκε το εγκαταλελειμμένο παλάτι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα

Πριν απο 17 χρόνια και συγκεκριμένα στις 8 Αυγούστου του 2004 ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ άφηνε την τελευταία του πνοή στο ησυχαστήριο του στο Πόρτο Ύδρα βυθίζοντας τον καλλιτεχνικό κόσμο στο πένθος.

Το παλάτι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ήρθε στην κατοχή του την δεκαετία του 70 όταν ο αγαπημένος ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία να βρει μια εξοχική κατοικία όπου θα μπορούσε να περνάει τις ώρες του μακριά απο την δημοσιότητα και την θέα διαφόρων αγνώστων. Άλλωστε ήταν ακόμα ο σούπερ σταρ της εποχής.

Το σπίτι που αγόρασε τότε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, αποτελούσε έως και τον θάνατο του τον δικό του επίγειο παράδεισο. Ήταν άλλωστε ένα πραγματικό στολίδι μέσα στον οικισμό του Porto Hydra Village.

Μετά όμως τον θάνατο του το στολίδι αφέθηκε στην μοίρα του και φυσικά στις ορέξεις της φύσης. Στο έλεος του χρόνο το εκπληκτικό ησυχαστήριο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, κληρονομήθηκε απο τους ανηψιούς του οι οποίοι και τελικά αποφάσισαν να το πουλήσουν με το ποσό της πώλησης να είναι κοντά στις 140.000 ευρώ, αφού μπορεί να έχει ιστορία και ένα μεγάλο όνομα απο πίσω του, σαν οίκημα όμως πλέον χρειάζεται τεράστιες επεμβάσεις για να γίνει ξανά κατοικήσιμο.

Ο νέος ιδιοκτήτης του όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες, σκοπεύει να επιστρέψει το σπίτι την παλιά του αίγλη και να το μετατρέψει στο στολίδι του οικισμού για τον οποίο αρκετοί έχουν πει ότι είναι το Ελληνικό Miami.

tvfreaks.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.