Πράξη αγάπης από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο – Μπήκε σε κάδο σκουπιδιών και έσωσε κουταβάκι

Για εμβόλιο είχε πάει στην Αργαλαστή του Πηλίου ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και αφού το έκανε ήρθε αντιμέτωπος με μια έκπληξη.

Επιστρέφοντας σπίτι με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου, είδαν αδέσποτα σκυλιά και αποφάσισαν να τα ταΐσουν. Εκεί κοντά υπήρχε κι ένας κάδος. Ενώ τάιζαν τα σκυλιά, η Λίνα Πρίντζου άκουσε ένα αδύναμο κλάμα. Μέσα από τον κάδο…

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν το σκέφτηκε πολύ: πήδηξε στον κάδο και άρχισε να απομακρύνει σκουπίδια με τα χέρια του μέχρι να βγει το κουταβάκι που κάποιος ασυνείδητος είχε πετάξει στα σκουπίδια.

Η Λίνα Πρίντζου κατέγραψε τα πάντα σε βίντεο και αυτό ανέβηκε στο Instagram για να υποκλιθούμε όλοι στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (εκτός από το αδιαμφησβήτητο ταλέντο του) και για την ανθρωπιά του!

Δείτε ακόμα:  Φωτιά στη Βόρεια Εύβοια

«Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… σε λίγες μέρες θα μιλήσω γιαυτό… Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών, η @linaprintzou άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο , να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια…???????????», έγραψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο instagram ανεβάζοντας το video της… διάσωσης.

Το ίδιο βίντεο ανέβασε και η σύζυγος του, γράφοντας: «Λίγο έξω από την Αργαλαστή στο Πήλιο μετά τον εμβολιασμό του Βασίλη @charalampopoulos_vasilis ταΐζοντας τα αδέσποτα άκουσα ένα αδύναμο κλάμα μέσα από τον κάδο! Μας περίμενε μια ψυχή τρομοκρατημένη αλλά πανέμορφη και σίγουρα πολύ πολύ τυχερή! Μας έγλειφε τα χέρια ασταμάτητα… η ευγνωμοσύνη που μας έδειξε ήταν για μας η σωτηρία της ψυχής μας».

Δείτε ακόμα:  Ανατροπή για τον θάνατο της 56χρονης μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer

Το ζευγάρι έχει άλλα δυο σκυλιά.

newsit.gr