Προφυλαχθείτε από τον καύσωνα – Ποιες κλιματιζόμενες αίθουσες θα είναι ανοιχτές σε Ραφήνα, Πικέρμι και Αν. Αττική


Ο υδράργυρος θα εκτοξευτεί στους 39 με 41 βαθμούς Κελσίου από σήμερα Παρασκευή έως τη Δευτέρα 20 του μήνα και η περιφέρεια Αττικής εξέδωσαν με ανακοίνωση τους κλιματιζόμενους χώρους που θα λειτουργούν όλο το 24ωρο σε Ραφήνα, Πικέρμι αλλά και σε όλη την Ανατολική Αττική.

Η Περιφέρεια Αττικής, μέσω του συνδέσμου υπό τον τίτλο «Κλιματιζόμενοι Χώροι στην Περιφέρεια Αττικής» στην ιστοσελίδα της παρέχει άμεση ενημέρωση σχετικά με τους κλιματιζόμενους χώρους που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες σε συνεργασία με τους δήμους, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Δείτε ΕΔΩ τους κλιματιζόμενους χώρους σε Ραφήνα, Πικέρμι και Αν. Αττική

Δείτε ακόμα:  Πρωτοπόρος ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου! Θεαματικά αποτελέσματα στο πιλοτικό πρόγραμμα μετατροπής υπολειμμάτων πετρελαίου σε μηχανικό χώμα

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν την ηλιοθεραπεία και να παραμένουν σε σκιερά και δροσερά μέρη, να αποφεύγουν τη βαριά σωματική εργασία, το βάδισμα ή το τρέξιμο για πολύ ώρα κάτω από τον ήλιο.

Επίσης, καλεί τους πολίτες να προτιμήσουν τα ελαφρά και ανοιχτόχρωμα ρούχα, καπέλο και γυαλιά ηλίου ενώ αναφέρει ότι καλό είναι η διατροφή να αποτελείται από ελαφρά και μικρά γεύματα, με άφθονο νερό.