Προγραμμάτισε τη σύνταξή σου από σήμερα στο Πρακτορείο Ασφαλίσεων SIS στη Ραφήνα

Το υποκατάστημα του Πρακτορείου Ασφαλίσεων SIS (Special Insurance Solutions) στη Ραφήνα είναι κοντά σας για να σας εξυπηρετήσει σε ότι θέματα έχετε για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Σε εμάς θα βρείτε τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες, τα πιο πολλά προγράμματα… σίγουρα θα ταιριάζει κάποιο και σε εσάς!!

Ζητήστε την προσφορά μας και κερδίστε χαμηλά ασφάλιστρα σε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες και την κάρτα προνομίων μας εντελώς δωρεάν χωρίς καμία από εσάς υποχρέωση. Όσον αφορά τις συντάξεις…

Να αφήσω πίσω το άγχος, τις υποχρεώσεις του παραγωγικού μου βίου, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρα και τις επιθυμίες μιας ζωής.
Για να γίνουν τα όνειρά πραγματικότητα, οφείλω να προγραμματίσω τη σύνταξή μου από ΣΗΜΕΡΑ!
Δεν είναι ποτέ αργά αλλά και ποτέ νωρίς να σχεδιάσω τα εισοδήματά μου για τα χρόνια που δεν θα εργάζομαι πια.

Με την μείωση των συντάξεων από τα ασφαλιστικά ταμεία, ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσετε την οικονομική σας άνεση μετά από τόσα χρόνια δουλειάς είναι ένα ιδιωτικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. Επικοινωνήστε μαζί μας να φτιάξουμε το ιδανικό για σας πρόγραμμα.

Ο Σύμβουλος Ασφαλίσεων Γιάννης Βατίστας είναι ο υπεύθυνος του Γραφείου στη Ραφήνα και είναι πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει αλλά και να λύσει οποιαδήποτε απορία σας.

Βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 12-14 (πίσω από την κεντρική πλατεία), ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στα τηλ. 2294304303 και 6932479060.