Πρώην παίκτρια GNTM: «Ξυπνούσα και δεν ήξερα αν είμαι άντρας ή γυναίκα – Είχα δυσφορία φύλου»

Η Λία Τσουζντάν κατάφερε να γίνει γνωστή από την επιτυχημένη παρουσία της στο GNTM, όπου και στιγματίστηκε από την απόφαση της παραγωγής να της κόψει τα μακριά μαλλιά της σε κοντό αγορέ.

Η Λία εξακολουθεί να διατηρεί το ίδιο χτένισμα, το οποίο εν τέλει της άρεσε! Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πριν μερικές ώρες αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Κάποιος, μάλιστα από τους followers της αναρωτήθηκε αν η Λία Τσουζντάν είναι non binary (άτομο χωρίς φύλο), με το μοντέλο να αποκαλύπτει: «Δεν είμαι non binary, αλλά η αλήθεια είναι πως μέχρι και πριν λίγο καιρό για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα είχα μια πολύ έντονη δυσφορία φύλου. Μερικές φορές έφτανα στο σημείο να ξυπνάω και να μη καταλαβαίνω τι είμαι σήμερα και πώς νιώθω, ωστόσο δεν μπορούσα να κάνω πράγματα, ούτε να βγω από το σπίτι. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά και θα έλεγα πως έχω μάθει να ζω με αυτό που νιώθω και το απολαμβάνω. Για μένα, προτιμώ απλά να είμαι εγώ “χωρίς ταμπέλες”».

Δείτε ακόμα:  Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Crown! - Ποιοι Έλληνες ηθοποιοί έχουν εμφανιστεί σε διεθνείς παραγωγές

pronews.gr