Πρώην σύζυγος «κοκκινομάλλας»: Βρισκόταν για ώρες στον υπολογιστή – Τι αναφέρει στη μήνυση

Για αρκετές ώρες, σχεδόν όλη τη διάρκεια που βρισκόταν στο σπίτι της, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη, η 33χρονη «κοκκινομάλλα», που απήγαγε τη 10χρονη μαθήτρια στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, στεκόταν μπροστά στην οθόνη του προσωπικού της υπολογιστή, τον οποίο είχε κλειδωμένο με μυστικό κωδικό από το σύζυγό της. Μάλιστα, όταν ο τελευταίος τη ρωτούσε, για ποιο λόγο ασχολείται τόσο πολύ με τον υπολογιστή της, εκείνη του απαντούσε ότι διασκεδάζει στο facebook ή ότι ψάχνει δουλειά.

Τα παραπάνω καταγγέλλει, μέσω της μηνυτήριας αναφοράς, του ο σύζυγος της 33χρονης, ο οποίος υποστηρίζει ακόμα ότι η πρώην σύζυγός του έλειπε από το σπίτι τους αδικαιολόγητα ακόμα και τις νύχτες, χωρίς να δίνει λογαριασμό, για το πού πάει. Ο μηνυτής πρώην σύζυγος της 33χρονης αναφέρει ακόμα ότι το ζευγάρι είχε αποφασίσει από το καλοκαίρι του 2019 να πάρει διαζύγιο. Επειδή εκείνο το διάστημα ο ίδιος είχε κλονισμένη υγεία και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείριση (Αύγουστος 2019), το 7χρονο παιδί του ζευγαριού, πρόσεχε η μητέρα της 33χρονης.

Δείτε ακόμα:  Αναφορά Κεραμέως στον εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή

Χτύπησε τη μητέρα της

Ο σύζυγος της τελευταίας μετακόμισε από το σπίτι τους τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2020, του τηλεφώνησε η πεθερά του και του είπε ότι δεν μπορεί να κρατάει άλλο πια τη μικρή, ότι η σύζυγός του εξαφανίζεται και ότι την έχει χτυπήσει κιόλας, χωρίς να το καταγγείλει η ίδια στην Αστυνομία. Ο ίδιος, επιχειρώντας να καταρρίψει τους ισχυρισμούς της 33χρονης ότι ο ίδιος την εξωθούσε στην πορνεία, της έκλεινε τα ραντεβού και κρατούσε για λογαριασμό του τα χρήματα, υποστηρίζει ότι η ίδια συμφώνησε από τον περασμένο Φεβρουάριο να πάρει ο πατέρας την επιμέλεια του παιδιού τους και να ζει μαζί του.

Δείτε ακόμα:  Κακοκαιρία "Ιανός": Πρόσθετα μέτρα σε αυτοκινητόδρομους - Δείτε όλα τα μέτρα

Χαρακτηρίζει τους εν λόγω ισχυρισμούς ως «ψευδείς, ανυπόστατους, έωλους και απεχθείς», αφού δε θα ήταν δυνατό μία μάνα να συμφωνήσει να δώσει την επιμέλεια του παιδιού της σε έναν άντρα που την ωθούσε σε ακόλαστες ενέργειες. «Οι ισχυρισμοί της υπεράσπισης της 33χρονης οδηγούν σε ένα διαγωνισμό ανοησίας, στον οποίο δεν πρόκειται να μπω, διότι είναι σίγουρο ότι θα χάσω», τονίζει στο ethnos.gr ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της «κοκκινομάλλας», Χαράλαμπος Αποστολίδης. Ο γάμος του ζευγαριού λύθηκε επίσημα στις 3 Απριλίου 2020.

Δείτε ακόμα:  Έκρυψε 52 γραμμάρια κοκαΐνη στο εσώρουχό του

«Έχουμε απομονωθεί»

Στη μηνυτήρια αναφορά του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης υποστηρίζει ακόμα ότι το 7χρονο παιδί τους έχει πληροφορηθεί «τους άθλους της μητέρας του», και σήμερα υποφέρει και παρακολουθείται από ειδικό παιδοψυχολόγο.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί της 33χρονης στοχοποίησαν αυτόν και το παιδί τους στην τοπική κοινωνία που ζουν, ενώ εξαιτίας των εγκλημάτων που η 33χρονη κατηγορείται, πολλοί τους έχουν απομονώσει.