“Προσευχηθείτε για την Βιργινία”: Συγκινητικό μήνυμα από την Νένα Χρονοπούλου

Η Νένα Χρονοπούλου και η Βιργινία Λεούση εκτός από μακροχρόνια φιλία συνδέονται και με μια μακρινή συγγένεια και η ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό της τις τελευταίες ημέρες, μετά την ανακοπή που έπαθε η γνωστή αστρολόγος.

Μέσα από ένα ποστ στο blog της η Χρονοπούλου μιλά για τη μαχήτρια Βιργινία Λεούση, ζητώντας από τον κόσμο να προσευχηθεί για εκείνη, ενώ αποκαλύπτει ότι μία μέρα πριν, η Λεούση είχε νιώσει έντονη δυσφορία σε εκδήλωσε σε θέατρο όπου είχαν πάει μαζί. Διαβάστε το κείμενο της Νένας Χρονοπούλου για τη Βιργινία Λεούση:
Η Βιργινία δεν είναι μία απλή γυναίκα, όπως δεν είναι καθόλου τυχαίο πως είναι αγαπητή σε όλους όσους τη γνωρίζουν.

Η Βιργινία είναι μητέρα δύο παιδιών της Άντας και του Τόλη, είναι σύζυγος του Μιχάλη Σεβαστού και είναι πολύ καλή φίλη για όλους όσους έχει διαλέξει να έχει δίπλα της. Διαθέτει αστείρευτο χιούμορ και όποιος έχει κάνει παρέα μαζί της το γνωρίζει και το απολαμβάνει.

Η ξαφνική είδηση για την επιπλοκή της υγείας της, μου ήλθε από την καλή μου φίλη και δημοσιογράφο Δήμητρα Δάρδα «Είναι στο METROPOLITAN στην εντατική» μου είπε «Ζει μην ανησυχείς η πρώτη μπόρα πέρασε» συνέχισε για να με καθησυχάσει.

Αμέσως το μυαλό μου έκανε αυτόματα το συνειρμό γιατί τη Δευτέρα που μας πέρασε είχε νιώσει έντονη δυσφορία μέσα στο Θέατρο ΒΕΜΠΟ στην εκδήλωση που έκανα για τον ΠΑ.Σ.ΠΑ. Είχε έλθει γιατί πάντα με στηρίζει σε ότι κάνω όπως και εγώ εκείνη άλλωστε. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι φιλανθρωπικό, τότε η Βιργινία δίνει κυριολεκτικά ότι έχει και δεν έχει… ΠΑΝΤΑ… Οι φίλοι της το γνωρίζουν.

«Λίγα λεπτά πριν γελάγαμε» μου είπε ο Τόλης ο γιός της και ανιψιός μου, «μου έκανε πλάκα και μου είπε να πάω από το σπίτι να με δει, ήταν καλοδιάθετη και πολύ χαρούμενη, πέντε λεπτά μόλις πριν.»

ΑΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ

Η πραγματική αιτία όμως ήταν άλλη, η ίωση που ταλαιπωρεί τελευταία όλη την Ελλάδα τελικά επισκέφτηκε και τη Βιργινία και κάποιο από τα φάρμακα που που πήρε της έκανε αλλεργικό σοκ και αποτέλεσμα αυτού ήταν όλα τα υπόλοιπα.

Κατ’ ευθείαν της «κόπηκε» μαχαίρι η αναπνοή και ευτυχώς ο σύζυγός της Μιχάλης της έδωσε αμέσως οξυγόνο μέχρι να έλθει το ασθενοφόρο και να τη μεταφέρουν στο METROPOLITAN. Παρ’ όλες τις προσπάθειες του Μιχάλη Σεβαστού, η Βιργινία είχε χάσει τις αισθήσεις της τις οποίες και ξαναβρήκε μέσα στο ασθενοφόρο.

Συνήθως μετά από τέτοιο Αλεργικό Σοκ οι αισθήσεις ΔΕΝ επανέρχονται.

Η Βιργινία όμως μαχήτρια από μικρό κορίτσι, τα κατάφερε!

ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ

Βρίσκεται ακόμα στη «Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας» του νοσοκομείου METROPOLITAN, η κατάστασή της δεν έχει αλλάξει ακόμα, παραμένει σταθερή και σιγά – σιγά τα επόμενα κρίσιμα εικοσιτετράωρα περιμένουν να «γυρίσει» κοντά σε όσους αγαπάει χωρίς την υποστήριξη των μηχανημάτων.

Όλος ο κόσμος που τη γνωρίζει όλα αυτά τα χρόνια περιμένει με αγωνία νέα για την υγεία της από όποιο μέσο μπορεί να ενημερώσει σωστά και όλοι θέλουμε να την ξανά ακούσουμε να γελάει και να μας κάνει όλους να κρεμόμαστε από τα χείλη της γιατί το χιούμορ της είναι μοναδικό…

Τα παιδιά της είναι δίπλα της όπως και ο σύζυγός της, φίλοι και γνωστοί έχουν κυριολεκτικά «σπάσει» τα τηλέφωνα για να μάθουν για την αγαπημένη Βιργινία και όλοι προσευχόμαστε να γυρίσει πάλι γεμάτη υγεία στο σπίτι της, στα παιδιά της και στον άνδρα της.

Και όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα περιμένουμε να την ξαναδούμε όπως ήταν πάντα… Με το χαμόγελο και την καλή κουβέντα στα χείλη της, γιατί η Βιργινία δεν είναι μία απλή γυναίκα… Η Βιργινία είναι «παρηγοριά»… Και όλοι την έχουμε ανάγκη στη ζωή μας…

Ελπίζω να μας καταλάβεις Κύριε…

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου