Προσφυγή της οικογένειας Παντελίδη σε αστικό δικαστήριο με νέα στοιχεία για τον μάρτυρα

Νέα προσφυγή ,αυτή τη φορά σε αστικό δικαστήριο θα κάνει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας η απόφαση του εισαγγελέα να οδηγήσει την υπόθεση στο αρχείο αφορά μόνο το ποινικό σκέλος της υπόθεσης.

Ο ίδιος δήλωσε ότι εκτιμά ότι η μήνυση που υπέβαλλαν η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη κατά του νέου μάρτυρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως “όπλο” για την επανεξέταση στοιχείων της υπόθεσης. Αναφερόμενος στην κατάθεση του 50χρονου μάρτυρα ,η οποία απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα ως αβάσιμη , είπε ότι ο συγκεκριμένος είχε αναφέρει ξανά τα ίδια πράγματα το 2016 και οι τότε δικηγόροι της οικογένειας Παντελίδη είχαν προσπαθήσει να κινήσουν την υπόθεση. Όπως είπε ο κ.Λύτρας υπήρχαν και άλλες καταθέσεις μαρτύρων που είχαν μιλήσει τότε σε κανάλια και υποστήριζαν ότι οδηγός του τζιπ ήταν γυναίκα.

Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο με τους πληρεξούσιους δικηγόρους της Ευφροσύνης Κυριακού και της Μυρσίνη Αρναούτη να προαναγγέλλουν ότι θα ασκήσουν αγωγές αποζημίωσης «εναντίον όσων μας έχουν δυσφημήσει μέχρι σήμερα, προσβάλλοντας βάναυσα την τιμή και υπόληψη των εντολέων μας».

Οριστικό: Οδηγός του μοιραίου τζιπ ο Παντελής Παντελίδης

Στις 21 Δεκεμβρίου ο αρμόδιος εισαγγελέας με διάταξή του τοποθέτησε την υπόθεση στο αρχείο, τονίζοντας πως ο μάρτυρας που εμφάνισε η πλευρά Παντελίδη ήταν «όψιμος». Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές μετά από τρεις ημέρες η οικογένεια Παντελίδη φέρεται μέσω του συνηγόρου της να προσέφυγε κατά της διάταξης οδηγώντας την υπόθεση σε κρίση σε δεύτερο βαθμό. Ωστόσο, και η εισαγγελέας εφετών στις 14 Ιανουαρίου απέρριψε την προσφυγή κατά της εισαγγελικής διάταξης του εισαγγελέα Πρωτοδικών θέτοντας την υπόθεση στο αρχείο.

star.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.