Προσήχθη δημοτικός σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδας – Δείτε γιατί

Στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων προσήχθη  σήμερα το πρωί ο Βασίλης Κουτρουμπίνης, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδας.

Ο λόγος είναι επειδή έσβηνε συνθήματα που αναφέρονταν ενάντια στην χρήση μάσκας στα σχολεία, έξω από σχολείο της περιοχής.

Μετά από λίγη ώρα ο κ. Βασίλης Κουτρουμπίνης, αφέθηκε ελεύθερος

Για την αναίτια κράτηση έκανε παρέμβαση στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Σε καταγγελία της η ΤΟ Μεσογείων – Λαυρεωτικής Αττικής του ΚΚΕ αναφέρει:

Δείτε ακόμα:  Το τμήμα κεντήματος του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας δημιουργεί... (φωτό)

«Καταγγέλλουμε την προσαγωγή του στελέχους του ΚΚΕ και Δημοτικού Συμβούλου με την “Λαϊκή Συσπείρωση” στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδας, Βασίλη Κουτρουμπίνη. Το αιτιολογικό της προσαγωγής ήταν ότι ο σύντροφος μας προκάλεσε φθορά ξένης περιουσίας επειδή έσβηνε συνθήματα της φασιστικής δολοφονικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, που βρόμιζαν τους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου. Συνθήματα μάλιστα που αναφέρονταν ενάντια στην χρήση μάσκας στα σχολεία, που προσπαθούσαν να στρέψουν τον αγώνα των μαθητών σε ρυάκια που στην ουσία βολεύουν και την ίδια την κυβέρνηση.

Δείτε ακόμα:  Εξόρμηση της Τροχαίας Αττικής για αυτοσχέδιους αγώνες και στην Παλλήνη!

Προκαλεί τουλάχιστον η συγκεκριμένη πράξη του ΑΤ Σπάτων Αρτέμιδος, προκαλεί η αναίτια κράτηση του, την ώρα που οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι. Προκαλεί η προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής παρέμβασης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Αυτοί που νομίζουν ότι με προσαγωγές, απειλές, κάνοντας πλάτη στην ουσία στην πολιτική που θέλει τα παιδιά μας στοιβαγμένα σαν τις σαρδέλες σε κοντέινερ και 25αρια τμήματα θα σταματήσουν την δράση των κομμουνιστών, πλανώνται οικτρά».