Προσοχή! Ακούστε πώς εξαπατούν ηλικιωμένους παριστάνοντας τους γιατρούς

Κατέγραψε τον δήθεν γιατρό που της ζητούσε 23.000 ευρώ για να χειρουργήσει επειγόντως την κόρη της
Την απάνθρωπη απόπειρα εξαπάτησης σε βάρος της, δημοσίευσε μια χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την οποία κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο.

Στην άλλη άκρη της γραμμής, ο υποτιθέμενος ορθοπεδικός, προσπαθεί να πανικοβάλλει το υποψήφιο θύμα του, υποστηρίζοντας ότι η κόρη της είχε ένα ατύχημα και ότι πρέπει να χειρουργηθεί επειγόντως. Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται, οι ειδικές λάμες που πρέπει να τοποθετηθούν, έχουν κόστος… 23.000 ευρώ και πρέπει να πληρώσει άμεσα.

Την ίδια στιγμή, η γυναίκα που προσπαθεί να την πείσει ότι το παιδί της κινδυνεύει να μείνει ανάπηρο, προσποιείται ότι έχει πιστέψει το σενάριό του και καταγράφει τις αδιανόητες απαντήσεις του.

«Η αντίδρασή μου πριν λίγο καιρό σε προσπάθεια εξαπάτησης μου, ότι η κόρη μου είχε σοβαρό ατύχημα. Το τηλεφώνημα έγινε στο σταθερό κι εγώ το κατέγραφα με το κινητό! ακούστε το όλο!! Προσποιούμαι την πανικόβλητη!!» γράφει στην ανάρτησή της.

Δείτε ακόμα:  Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες - Πυκνό χιόνι τη Δευτέρα και στην Αττική

Τα φαινόμενα εξαπάτησης ηλικιωμένων με παρόμοιο τρόπο, είναι όλο και πιο συχνά τελευταία με τους επιτήδειους να καταφέρνουν να αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά.

newsbreak.gr