Προσοχή: Απατεώνες χτυπάνε κουδούνια στον Νέο Βουτζά για να “τσεκάρουν” αν λείπουν οι ένοικοι


Άλλο ένα περιστατικό συνέβη χθες στην περιοχή του Νέου Βουτζά που προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους. Άγνωστος άνδρας χτύπησε το κουδούνι σε ένα σπίτι, με σκοπό να “τσεκάρει” αν είναι κανείς μέσα.

Το περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ανέφερε τι συνέβη ακριβώς και πως ο άγνωστος αυτός άνδρας προσπάθησε να ξεγελάσει τους ιδιοκτήτες του σπιτιού. Συνιστά ακόμα όλοι στην περιοχή να είναι σε εγρήγορση και να έχουν τα μάτια και το μυαλό τους “ανοιχτά”.

“Παρακαλώ την προσοχή ολων των κατοίκων του οικισμού μας. Το απόγευμα (χθες) ελαβε χώρα το παρακάτω συμβάν σε κατοικία του οικισμού σχεδόν διπλα από τον Αγ. Ιωάννη.

Δείτε ακόμα:  Αυξημένη κίνηση στην Αττική Οδό προς Μαρκόπουλο - Αεροδρόμιο

Κάποιος ανδρας ενήλικας χτύπησε το κουδούνι κατοικίας λέγοντας οτι είναι απο την Ασφάλεια οπου έχουν συλλάβει κάποιον ο οποίος έδωσε την συγκεκριμένη διεύθυνση. Στην απάντηση οτι εχει γίνει λάθος και δεν υπάρχει τέτοιο όνομα στο συγκεκριμένο σπίτι ο ανδρας χάθηκε.

Κλήθηκε η ασφάλεια Ραφήνας οπου έδωσε σήμα και ήρθαν 2 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ σε εξαιρετικά μικρο χρόνο. Δέθηκαν τα στοιχεία και κάποια περιγραφή.

Δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστούν πολλές λεπτομέρειες από το θυροτηλέφωνο.
Από την ομάδα ΔΙΑΣ είπαν οτι μάλλον πρόκειται για επίπτωση “τσεκαρίσματος”.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα - Πικέρμι: Άνοιξε η εστίαση με τραπεζάκια έξω και αποστάσεις - Όλα τα μέτρα λειτουργίας (φωτό)

Ας είμαστε ολοι σε εγρήγορση.
Σημείωση: εννοείται οτι από την ασφάλεια είπαν οτι δεν υπήρξε κάποια εξωτερική επιχείρηση σε εξέλιξη”.