Πρόσωπο έκπληξη στον ΑΝΤ1 εν όψει Euro

Καλοκαίρι με έντονη ποδοσφαιρική δραστηριότητα, αν δεν υπάρξει ξανά κάποια δυσάρεστη εξέλιξη. Στις αρχές Ιουνίου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, το EURO 2020, που αναβλήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας. Για πρώτη φορά μάλιστα στη χώρα μας θα μεταδοθεί αποκλειστικά από ιδιωτικό κανάλι, τον ΑΝΤ1.

Ενώ λοιπόν μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης ο ΑΝΤ1, μας βάζει στο «Δρόμο προς το EURO», όπως θα είναι ο τίτλος της εκπομπής που θα ξεκινήσει άμεσα από το σταθμό του Αμαρουσίου.

Δείτε ακόμα:  Θρήνος για την Καίτη Γκρέυ: Δεν θα μάθει ποτέ ότι πέθανε ο γιος της

Βέβαια να θυμίσουμε ότι εκπομπή με τον ίδιο τίτλο είχε βγει από τον ΑΝΤ1 και πέρυσι, πριν αναβληθεί η διοργάνωση. Φέτος όμως θα είναι άλλοι στο τιμόνι του καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου «έκλεισε» ο Αντώνης Καρπετόπουλος που βγαίνει στη… σέντρα από τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την παρουσίαση της αθλητικής εκπομπής.

Μαζί με τον Αντώνη Καρπετόπουλο θα είναι κι ο Γιώργος Λιώρης και παρέα κάθε σαββατοκύριακο, στις 13:45, θα ανοίγουν το «Δρόμο για το Euro» με συνεντεύξεις και αφιερώματα στα αστέρια και τις ομάδες που θα λάβουν μέρος.

Δείτε ακόμα:  Γιώργος Θεοφάνους: «Έχασα τον πατέρα μου πριν τρία χρόνια, δεν το ήξερε κανένας»

Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 Απριλίου με σκοπό να συγκεντρώσουν τους φιλάθλους στη συχνότητα του ΑΝΤ1 που φέτος το καλοκαίρι… θα παίξει μπάλα… σε ευρωπαϊκά γήπεδα…!