Πρόστιμο σε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας: Το παρασκήνιο για το ραντεβού στο Κολωνάκι (βίντεο)

Σε ξενοδοχείο του Κολωνακίου εντόπισαν οι ελεγκτές της Εθνικής Αρχικής Διαφάνειας τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτο Χρυσομάλλη. Σύμφωνα με το περιβάλλον του βουλευτή, ο ίδιος εκείνη την ώρα είχε ένα ραντεβού για δουλειά με έναν δημοσιογράφο, όταν οι ελεγκτές τον «έπιασαν» στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Ο βουλευτής υποστήριξε ότι τηρήθηκαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού και επεσήμανε στους ελεγκτές ότι η συνάντησή του έγινε στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων. Οι εξηγήσεις του βουλευτή της Nέας Δημοκρατίας, Μίλτου Χρυσομάλλη, δεν έπεισαν, με τους ελεγκτές να επιβάλουν πρόστιμο 600 ευρώ στον ίδιο για μη τήρηση των μέτρων.

Δείτε ακόμα:  Η κυβέρνηση εξετάζει να δώσει... ελευθέρας στους εμβολιασμένους

Πάντως, ο βουλευτής θα πληρώσει το πρόστιμο, αλλά επιμένει ότι δεν παραβίασε τα νέα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση για την προστασία από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον γραμματέα της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μπούγα, κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, παραβίασε τα μέτρα. Ο κ. Χρυσομάλλης υποστηρίζει πως τηρεί με συνέπεια τα μέτρα για την πανδημία και συνιστά το ίδιο να κάνουν και οι υπόλοιποι πολίτες. Σύμφωνα με τον ίδιο, το βράδυ της Τετάρτης, λίγο μετά τις 9, είχε συνάντηση με δημοσιογράφο για δουλειά σε ξενοδοχείο, το οποίο λειτουργεί νόμιμα.

Δείτε ακόμα:  Εξαρθρώθηκε η σπείρα που είχε διαρρήξει το σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Στο ξενοδοχείο έφτασε για έλεγχο μεικτό κλιμάκιο το οποίο επέβαλε πρόστιμα σε όσους βρίσκονταν στο χώρο. Εκείνος επέδειξε τη βουλευτική του ταυτότητα τονίζοντας ότι η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας, ωστόσο τα μέλη του κλιμακίου δεν πείστηκαν. Παράλληλα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο δημοσιογράφος τηρούσαν τα μέτρα προστασίας ενώ φορούσαν μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον Μίλτο Χρυσομάλλη

Την παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το γραφείο του γενικού γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε ακόμα:  Προειδοποίηση Μητσοτάκη: Δεν έχουμε ξεμπερδέψει με την πανδημία - Τσιόδρας: Ανησυχώ για τις μεταλλάξεις

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο κ. Χρυσομάλλης εκλήθη από τον ΓΓ της ΚΟ της ΝΔ, Ιωάννη Μπούγα, ο οποίος του «απηύθυνε αυστηρή επίπληξη».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη. Στον βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.

ethnos.gr