Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η Μπάρμπα που συνελήφθη με κοκαΐνη – “Είμαι αθώα”

Την ερχόμενη Πέμπτη θα περάσει το ανακριτικό κατώφλι η Αφροδίτη Μπάρμπα προκειμένου να απολογηθεί για τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια που βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του αυτοκίνητου της.

Η 31χρονη στην κατάθεση της στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα ναρκωτικά και δεν μπορεί να δικαιολογήσει το πως βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της που είναι ιδιοκτησίας της.

«Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια» δήλωσε ο δικηγόρος της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Δείτε ακόμα:  Ανέστης Βλάχος: Ο γιος του κατέθεσε μήνυση εναντίον της συζύγου και της κόρης του για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο