Πρώτη με στόχο την άνοδο για την Τριγλία Ραφήνας (φωτό & βίντεο)

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, έγινε σήμερα το απόγευμα για την ομάδα της Τριγλίας στο Δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας.

Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χαχολάκης, ο οποίος είπε πως το ξεκίνημα για τη νέα χρονιά, αν μη τι άλλο είναι ελπιδοφόρο. Το γήπεδο μπορεί να μην είναι ακόμα 100% έτοιμο, όμως αυτό που πρέπει να απασχολεί την ομάδα είναι να φτάσει όσο μπορεί πιο ψηλά. Το όραμα όλων είναι να ξαναβρεθεί η Τριγλία στις Εθνικές κατηγορίες. Οι κινήσεις που έκανε η Διοίκηση το καλοκαίρι αποσκοπούν σε αυτό. Είπε πως με τα λόγια δεν ανεβαίνει καμία ομάδα και πως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές, ξεκινώντας από σήμερα, να δώσουν στο γήπεδο το 1000% από αυτό που μπορούν και τόνισε πως είναι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής της Τριγλίας Στάθης Ασλάνογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην περσινή χρονιά, λέγοντας πως ήταν πολύ δύσκολη για την ομάδα, όμως κατάφεραν από εκεί που κάποιοι τους είχαν ξεγράψει, να τερματίσουν τελικά στην 4η θέση. Ανέφερε πως το ζητούμενο φέτος είναι το καλό ποδόσφαιρο, και μέσα από αυτό η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Είπε πως η Διοίκηση φέτος κράτησε τα παιδιά που έβαλαν πλάτη  πέρσι, αλλά και απέκτησε ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι γεννημένοι νικητές. Αν σε αυτό προστεθεί και το ειδικό βάρος της φανέλας, τότε όλα οδηγούν στο ότι η Τριγλία φέτος θα είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Στην πρώτη προπόνηση το “παρών” έδωσαν 24 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα σε αυτούς και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, το τεχνικό τιμ, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν από τη Διοίκηση ο Ηλίας Περικλεούς, ο Λευτέρης  Βρετζάκης, ο Παναγιώτης Βουρδέρης, ο Κώστας Κοζής,   όπως και οι κ.κ, Κρικέλης,  Βασίλης Κικής, Άκης Παπαδόπουλος και φίλαθλοι της ομάδας.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης