Πρώτη νύχτα στη φυλακή για τον Χρήστο Παππά – Με ποιον θέλει να είναι στο ίδιο κελί

Την πρώτη του νύχτα στη φυλακή πέρασε Χρήστος Παππάς μετά τη σύλληψή του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής το απόγευμα της Παρασκευής μεταφέρθηκε στις φυλακές Δομοκού με τον ίδιο να έχει τις αντιρρήσεις του. Ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλο κατάστημα κράτησης, ωστόσο ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών δεν έκανε δεκτό το αίτημά του.

Ο Χρήστος Παππάς υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ και θα φιλοξενηθεί σε συγκεκριμένο χώρο για 14 ημέρες, ενώ μετά θα αποφασιστεί σε ποιο κελί θα εκτίσει την ποινή του, αλλά και αν θα βρίσκεται μαζί με κάποιον άλλο κρατούμενο.

Ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης έδωσε ήδη μια πρώτη συνέντευξη στον διευθυντή των φυλακών και στην συνέχεια οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό, όπου θα παραμείνει απόψε και για μία εβδομάδα ή 14 μέρες, ενώ παράλληλα θα υποβληθεί σε μοριακά τεστ και αναλύσεις για Covid-19.

Σύμφωνα με το newsit.gr ο Χρήστος Παππάς ζήτησε να βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον Γιάννη Λαγό.

Πάντως, και ο ειδικός χώρος που θα κρατηθεί προσωρινά ο Χρήστος Παππάς, βρίσκεται επίσης στην πτέρυγα που βρίσκονται και τα άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Σχεδίαζε να διαφύγει στο εξωτερικό

Παρά, πάντως, τα λεγόμενά του ότι δηλαδή σκόπευε να παραδοθεί τα πράγματα φαίνεται πως ήταν διαφορετικά. Οι ενδείξεις που είχαν στα χέρια τους οι άνδρες της ΔΑΕΕΒ, αλλά και οι κινήσεις από το ευρύτερο περιβάλλον του έδειχναν μια κινητικότητα. Και αυτό γιατί οι πληροφορίες ήθελαν τον απόλυτο εκφραστή του ναζιστικού μορφώματος στη χώρα μας να βρίσκεται στο προπαρασκευαστικό στάδιο της διαφυγής του για το εξωτερικό. Αν κι ακόμα δεν γνωρίζουν ποιος θα ήταν ο προορισμός του, δεν αποκλείουν να είχε ήδη αρχίσει να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσει απαρατήρητος από τα σύνορα.

Να σημειωθεί ότι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία που ήθελε πάση θυσία να εντοπίσει το Χρήστο Παππά, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τις έρευνες δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να παρακολουθεί άτομα από το περιβάλλον αλλά και να αναζητεί τυχόν επαφές του με ανθρώπους από το ίδιο ιδεολογικό status. Τελικά την Πέμπτη το βράδυ όλα τελείωσαν με τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής να συλλαμβάνεται.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.