Πρώτη παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου στα Σπάτα – Γιατί επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ

Μάριος Ηλιόπουλος είχε την πρώτη του παρουσία στο προπονητικό κέντρο της «Ένωσης» στα Σπάτα.

Το Σάββατο (15/6) ήταν μια ξεχωριστή ημέρα, καθώς ξεκίνησε το 1ο Fair Play Cup, στο οποίο συμμετέχουν περίπου 500 παιδιά. Είναι ένα σημαντικό γεγονός, το οποίο διοργανώνει η Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τη φιλοδοξία να καθιερωθεί.

Το παρών στις εγκαταστάσεις έδωσε κι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον για το έργο της Ακαδημίας. Μάλιστα, είχε κάνει ειδική αναφορά και είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να ρίξει μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη της Ακαδημίας, κατά την πρόσφατη παρουσίασή του ως νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Ηλιόπουλος βρέθηκε για αρκετή ώρα στο χώρο του τουρνουά και μίλησε με τα στελέχη των τμημάτων υποδομής αλλά και με τα παιδιά και τους συνοδούς των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά.

Στο τουρνουά συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα, αποτελούμενες από αγόρια γεννημένα τα έτη 2012-2013 (Κ12) και 2010-2011 (Κ14). Μέσω των εκπαιδευτικών ποδοσφαιρικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν, δίνεται η δυνατότητα στα περίπου 500 παιδιά που συμμετέχουν, να αγωνιστούν στα ίδια γήπεδα που χρησιμοποιούν για την προετοιμασία τους όλα τα τμήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ (Α’ Ομάδα, Β’ Ομάδα και Ακαδημία).

Στόχος, φυσικά, των ανθρώπων της Ακαδημίας της ΑΕΚ είναι σε αυτό το τριήμερο τουρνουά να προσφέρουν σε κάθε παιδί μία αξέχαστη ποδοσφαιρική εμπειρία, μέσω μιας εκπαιδευτικής και παιδαγωγικής διαδικασίας.

onsports.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.