Προβλήματα στην Αττική από τη βραδινή νεροποντή – Συνεχείς οι κλήσεις στην Πυροσβεστική

Αρκετά τα προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε το βράδυ της Τρίτης την Αττική, με καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετές οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου και μεγάλη συσσώρευση υδάτων στους δρόμους γύρω από τον Ηλεκτρικό στο Μοσχάτο.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω της βραδινής νεροποντής, η κυκλοφορία διακόπηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα προς Συγγρού, ενώ, σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, μεγάλη συγκέντρωση υδάτων και σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία παρατηρούνται και στην Αθηνών – Κορίνθου, στην Πειραιώς στο ύψος του Μοσχάτου, καθώς και σε σημεία μετά την Ιερά Οδό.

Ακόμη, συμφόρηση λόγω της ισχυρής νεροποντής σημειώθηκε στην Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Νίκαια, ενώ αξιοσημείωτες καθυστερήσεις καταγράφηκαν και στον Κηφισό.

Συνεχείς κλήσεις για αντλήσεις υδάτων

Δείτε ακόμα:  Εμβόλιο κορονοϊού στα παιδιά: Ανοίγουν νέα ραντεβού στην Αττική

Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική δέχεται συνεχώς κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια σπιτιών, με τις περιοχές που φαίνεται να έχουν πληγεί περισσότερο μέχρι στιγμής να είναι το Μοσχάτο, η Καλλιθέα και ο Ταύρος, περιοχές από τις οποίες μέχρι αργά το βράδυ η Υπηρεσία είχε δεχτεί τουλάχιστον 70 κλήσεις.

Σημειώνεται, ότι, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, οι βροχοπτώσεις με επακόλουθη πτώση της θερμοκρασίας θα συνεχιστούν και το επόμενο 48ωρο, ενώ ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση από την Παρασκευή.

Δείτε ακόμα:  Καιρός: Χιόνια στην Αττική προβλέπουν μετεωρολόγοι - Ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας!