Προϋπολογισμός, Κ. Λιμανάκι και φωτισμός οδών στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Ραφήνας – Πικερμίου


Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σε διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 και από ώρα 11.30 π.μ. έως 12.30 μ.μ. με ενημέρωση των μελών διά τηλεφώνου, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης περί αποδοχής χρηματοδότησης και 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, οικ. έτους 2021.

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και της «ΕΥΔΗΜΟΣ ΑΕ» για την εκπόνηση μελέτης του έργου: “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ -ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ”.

Δείτε ακόμα:  Προσλήψεις σχολικών τροχονόμων στον Δήμο Μαραθώνα

3. Λήψη απόφασης περί έκδοσης Χ.Ε. Προπληρωμής για την επέκταση Δημοτικού Φωτισμού στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, επί της οδού Αγίου Γερασίμου στο Πικέρμι.

4. Λήψη απόφασης περί έκδοσης Χ.Ε. Προπληρωμής για την τοποθέτηση φωτιστικού σώματος σε υφιστάμενο στύλο επί της οδού Τζων Κέννεντυ στη διασταύρωση με τη Λ.Φλέμινγκ.

5. Λήψη απόφασης περί έκδοσης Χ.Ε. Προπληρωμής για την επαύξηση της υπ’ αριθ. 16702480 παροχής ισχύος επί της οδού Παναγίας Σουμελά, στην περιοχή του Ν .Βουτζά (οικισμός Ν. Πόντος), στην Δ.Κ. Ραφήνας.

Δείτε ακόμα:  Συνεδριάζει την Τρίτη με 3 θέματα η Οικονομική Επιτροπή Ραφήνας Πικερμίου

6. Λήψη απόφασης περί παραίτησης ή μη από την ασκηθείσα αίτηση ακύρωσης κατά της υπ’ αριθ. οικ. 2/6748/ΔΛΓΚ/19 απόφασης του Αν. Υπουργού Οικονομικών σχετικά με τη λειτουργία τραπεζικών λογαριασμών και ταμειακό προγραμματισμό των φορέων Γενικής Κυβέρνησης.

7. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης σε δικηγόρο παροχής γνωμοδότησης σχετικά με την άσκηση ή μη, αγωγής ενώπιον του Κτηματολογικού Δικαστή.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΕΒΑ -ΜΗΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ