Ψάχνεις για νέες ιδέες και συζητήσεις στην παραλία;

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή να ανακτήσουμε την ψυχική ενέργεια και τη δύναμη που δαπανήσαμε όλη τη χρονιά.

Φέτος, λοιπόν, ύστερα από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό χειμώνα, προτείνουμε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, να διώξεις το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας και, γιατί όχι, να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Παρακάτω προτείνουμε 5 βιβλία, για να βρεις αυτό που θα σου δώσει αφορμές και ευκαιρίες για νέες ιδέες και συζητήσεις στις διακοπές σου:

Άρχισε να απολαμβάνεις κάθε στιγμή

Θέλεις να απαλλαγείς αμέσως από το 50% των επαγγελματικών σου ανησυχιών;
Ο Dale Carnegie μας προσφέρει πρακτικές στρατηγικές για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την καταστροφική συνήθεια του να ανησυχούμε, προτού μας καταβάλει γιατί, όπως υποστηρίζει, τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει από το να απολαμβάνεις μια ευτυχισμένη ζωή.

Δείτε ακόμα:  Το βιβλίο-φαινόμενο του TikTok!
Απόκτησέ το!

 

Ανακάλυψε τη δύναμη των μικρών πραγμάτων

Αν θέλεις να επιτύχεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου τότε θα πρέπει να ξεκινήσεις με μικρά βήματα. Ο BJ Fogg αποκαλύπτει ότι η αλλαγή συµπεριφοράς δεν έχει να κάνει µε τη δύναµη της θέλησης. Το κλειδί βρίσκεται στο να ξεκινάει κανείς µε µικρές καθημερινές πράξεις που τον κάνουν να νιώθει καλά. Δοκίμασε οποιαδήποτε συνήθεια, βρες πού ταιριάζει φυσιολογικά στη ζωή σου και καλλιέργησέ την.

Δείτε ακόμα:  "Η Χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις" της Ornela Vorpsi στο Θέατρο Σταθμός

Απόκτησέ το!

Βρες χρόνο για ό,τι αξίζει

Μόνο όταν το μυαλό μας είναι καθαρό και οι σκέψεις μας οργανωμένες μπορούμε να επιτύχουμε αξιοσημείωτα αποτελέσματα και να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές μας δυνατότητες!

Ανακαλύψτε τις πανίσχυρες μεθόδους του David Allen για παραγωγικότητα χωρίς στρες στην εργασία και την προσωπική ζωή και απολαύστε περισσότερο την κάθε σας μέρα.

Απόκτησέ το!

Κατανόησε περισσότερα για τους γύρω σου

Υποθέτουμε ότι η συμπεριφορά κάποιου αντανακλά τις πραγματικές του σκέψεις, συναισθήματα και προθέσεις.

Ποιοι είναι οι εσωτερικοί μηχανισμοί που μπαίνουν σε λειτουργία όταν συναντούμε αγνώστους και μας κάνουν να τους εμπιστευτούμε αυθόρμητα;

Δείτε ακόμα:  "Ζορμπάς", τη Δευτέρα στην Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας

Ο Malcolm Gladwell μας προσφέρει έναν οδηγό για ταραγμένους καιρούς, επειδή… οι άγνωστοι δεν είναι ποτέ απλή υπόθεση.

Απόκτησέ το!

 

Φτάσε εκεί που ονειρεύεσαι

Οι Ericsson και Pool αφιέρωσαν τριάντα χρόνια μελετώντας ιδιοφυΐες, αστέρια του αθλητισμού και παιδιά-θαύματα στη μουσική και μας δίνουν σημαντικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να βάλουμε στόχους, να δεχθούμε καθοδήγηση και να κινητοποιήσουμε τους εαυτούς μας. Τα εξαιρετικά άτομα γεννιούνται με μία μοναδική ικανότητα, την οποία μοιραζόμαστε όλοι: την ικανότητα να αναπτύσσουμε τους εγκεφάλους και τα σώματά μας μέσω των δικών μας προσπαθειών.

Απόκτησέ το!

 

Καλές αναγνώσεις!