Πτώση Φάντομ: Ετοιμαζόταν να παντρευτεί ο κυβερνήτης Στάθης Τσιτλακίδης

Τι λένε οι συγχωριανοί του στο Νευροκόπι Δράμας για τον κυβερνήτη του Phantom που κατέπεσε στην Ανδραβίδα

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν η οικογένεια και οι συγχωριανοί του τις έρευνες για τον εντοπισμό του Σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη, ο οποίος ήταν κυβερνήτης του Phantom που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή νότια της Ανδραβίδας.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε στο χωριό του το Γρανίτη Νευροκοπίου στη Δράμα και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τον 31χρονο Σμηναγό.

Τελευταία φορά που επισκέφτηκε το χωριό του ήταν τα Χριστούγεννα. Μάλιστα ήταν πολύ ευτυχισμένος, αφού αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του και ετοιμαζόταν να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

«Ο Στάθης ήταν το καλύτερο παιδί. Άριστος μαθητής, πάντα χαμογελαστός και καλοσυνάτος. Το όνειρό του ήταν να γίνει πιλότος, αυτό ήθελε να κάνει, να πετάει», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή ο Χαράλπαμπος Παϊσίδης, πρόεδρος της κοινότητας Γρανίτη.

«Όλοι θα ήθελαν να έχουν ένα παιδί σαν τον Στάθη, να είναι περήφανοι. Η επιλογή του ήταν να γίνει πιλότος. Ήταν άριστος μαθητής, μπορούσε να πάει σε όποια σχολή ήθελε, όμως εκείνος ήθελε να γίνει πιλότος. Ετοιμαζόταν να κάνει οικογένεια, δυστυχώς δεν πρόλαβε», είπε φίλος της οικογένειας του 31χρονου κυβερνήτη του Phantom.

Όλοι είναι σοκαρισμένοι από τη συντριβή του αεροσκάφους και δε θέλουν καν να πιστέψουν ότι μπορεί ο Στάθης να μην είναι ζωντανός.

«Ο Στάθης είναι από τα καλύτερα παιδιά. Χαμογελαστός, κοινωνικός, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί», είπε μια ακόμα οικογενειακή φίλη.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του κυβερνήτη του Phantom και όλοι στο Νευροκόπι προσεύχονται να έχουν καλή έκβαση.

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.