Πυξ Λαξ: «Σταματήστε να μας συνδέετε με τον Γιώργο Γιαννόπουλο»

Πυξ Λαξ: Μέσω των δικηγόρων τους, τα μέλη του συγκροτήματος ζητούν να σταματήσει οποιαδήποτε σύνδεσή τους με τον ντράμερ που εμπλέκεται σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Την πλήρη και μόνιμη αποσύνδεση του ονόματατός τους από τον ντράμερ Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών και έχει ήδη καταδικαστεί πρωτόδικα για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού, ζητούν, μέσω των δικηγόρων τους, οι Πυξ Λαξ. Σε σχετική ανακοίνωσή τους υπογραμμίζουν πως η συνεργασία τους έχει διακοπεί εδώ και χρόνια και το γεγονός ότι αναφέρεται ως πρώην ντράμερ τους σε πολλά δημοσιεύματα έχει αρνητικό αντίτυπο τόσο στην υπόληψή τους όσο και στην καλλιτεχνική δραστηριότητα των ίδιων και των μουσικών τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των Πυξ Λαξ:

«Ενεργώντας στο παρόν ως πληρεξούσιες δικηγόροι των Φίλιππου Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή στα εξής:

Το τελευταίο διάστημα το συγκρότημα έχει υποστεί μία συνεχή και άνευ προηγουμένου συκοφαντία, καθώς συνδέεται με τις ειδεχθείς πράξεις ενός πρώην συνεργάτη του, του Γιώργου Γιαννόπουλου, χωρίς κανένα λόγο, πλην της αθέμιτης προσέλκυσης αναγνωστών.

Έχουμε ήδη επισημάνει ότι ο Γιώργος Γιαννόπουλος τα τελευταία 18 χρόνια συνεργάστηκε με το συγκρότημα μία άνοιξη (2012) και δύο καλοκαίρια (2011 και 2018), στα οποία μάλιστα ανυποψίαστοι είχαμε μαζί μας και τις ανήλικες κόρες μας που έπαιζαν στα καμαρίνια!

Ακόμα και τις περιόδους που συνεργαζόταν μαζί μας, ο εν λόγω ντράμερ δεν συμμετείχε σε καμία ηχογράφησή μας, ενώ ο όποιος «χώρος» του δινόταν σε φωτογραφήσεις και οπτικοποιήσεις γινόταν από λόγους αβρότητας, όπως κάνουμε και με όλους τους συνεργάτες μας.

Αντιθέτως, όλο αυτό το διάστημα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχει συνεργαστεί με πολλούς και γνωστούς καλλιτέχνες, χωρίς ωστόσο να έχει αναφερθεί κανένα άλλο όνομα, πλην του δικού μας.

Έτσι, ο «πρώην ντράμερ», που έχει και όνομα και πρόσωπο, αναφέρεται συνεχώς και επανειλημμένως μαζί το όνομα του συγκροτήματός μας και με ταυτόχρονη προβολή και της δικής μας εικόνας.

Ως εκ τούτου, η σύνδεσή μας (τόσο μέσω του συγκροτήματος, αλλά και ατομικά) με πράξεις που στην πραγματικότητα ουδεμία σχέση έχουμε και για έναν συνεργάτη του απώτερου παρελθόντος, γίνεται για άλλους λόγους, σκοπιμότητας. Ταυτόχρονα δε με τη δική μας διαβολή, συκοφαντούνται και οι λοιποί πρώην ντράμερ μας (πάνω από 10 στον αριθμό), αλλά και ο νυν, που πλέον επιφυλάσσονται ρητώς.

Επισημαίνουμε δε ότι όλα τα ανωτέρω λαμβάνουν χώρα εν όψει της έναρξης της περιοδείας μας, η οποία γίνεται μετά από δύο χρόνια ανεργίας για όλους τους εμπλεκόμενους μουσικούς και τους τεχνικούς. Δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες εργαζόμενοι, που αναμένουν την περιοδεία αυτή για λόγους πραγματικής επιβίωσης, βλέπουν τη δουλειά τους να γίνεται σήμερα ιδιαίτερα επισφαλής μετά τα παραπάνω συκοφαντικά δημοσιεύματα.

Η συνέχιση, επομένως, της σύνδεσης του συγκροτήματός μας με τις πράξεις του Γιώργου Γιαννόπουλου συνιστά πλέον εσκεμμένη κατασυκοφάντηση, δυσφήμηση, εκφεύγει από κάθε έννοια ενημέρωσης του κοινού, καθίσταται επιβλαβής τόσο για εμάς, όσο και για το σύνολο των συνεργαζόμενων με εμάς ατόμων και σας γνωστοποιούμε ότι κάθε αναπαραγωγή και επαναδημοσίευση των ανωτέρω θα αντιμετωπίζεται πλέον με άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη».

 

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.