Πυρά Μπουρνούς: “Ο Βασιλόπουλος επιστρατεύει γκεμπελικές μεθόδους, κάνοντας μικροπολιτική”

Eπίθεση εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς κατά του Ανδρέα Βασιλόπουλου με αφορμή την “απαράδεκτη” όπως την χαρακτηρίζει επιστολή για την αίτηση ιδιώτη περί δημιουργίας συγκεκριμένης επιχείρησης ΚΤΕΟ επί της Λ. Μαραθώνος, στο Πικέρμι.

Ο Δήμαρχος με βαρείς χαρακτηρισμούς “επιστρατεύει γκεμπελικές μεθόδους”, διευκρινίζει ότι “Η δημοτική αρχή θα εξετάσει τη νομιμότητα του αιτήματος και θα αποφανθεί δια των οργάνων της, στοιχιζομενη πλήρως με την νομιμότητα και όχι με τα “θέλω” που δεν ικανοποιούν τη νομιμότητα, αλλά τα μικροπολιτικα ή προσωπικά συμφέροντα”.

“Ο κ. Βασιλοπουλος γνωστός πλέον για τον τρόπο που εκλαμβάνει τα θέματα, βάζοντας τα στη ζυγαριά της μικροπολιτικης και κάνοντας τον ισορροπιστη μεταξύ νομιμοτητας και ψήφων, δεν διστάζει για να επιτυχει το στόχο του να επιστρατεύει και γκεμπελικες μεθόδους.

Με αφορμή αυτή την απαράδεκτη επιστολή, προς τους πολίτες απευθυνόμενος – και όχι προς τον ίδιο αφού δείχνει αδιάφορος για την αλήθεια – καταθέτω τα κάτωθι:

1. Προφανώς δεν υπάρχουν “σχέδια της δημοτικής αρχής” όπως δολίως ο κ. Βασιλόπουλος ισχυρίζεται, αλλά αίτηση ιδιώτη για δημιουργία συγκεκριμένης επιχείρησης ΚΤΕΟ επί της Λ. Μαραθώνος.

2. Η δημοτική αρχή θα εξετάσει τη νομιμότητα του αιτήματος και θα αποφανθεί δια των οργάνων της, στοιχιζομενη πλήρως με την νομιμότητα και όχι με τα “θέλω” που δεν ικανοποιούν τη νομιμότητα, αλλά τα μικροπολιτικα ή προσωπικά συμφέροντα.

3. Τις χρήσεις γης η δική μας δημοτική αρχή, τις βρήκε θεσμοθετημενες από το 2004 ( ΦΕΚ 270 Τεύχος Τέταρτο) για τις οποίες μερίμνησε η τότε διοίκηση της κοινότητας Πικερμίου, χωρίς τη συνδρομή άλλου αυτοδιοικητικού οργανισμού, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη των οργάνων της και των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι και δεν προσέβαλα ουδέποτε το συγκεκριμένο ΦΕΚ, ούτε βέβαια και η τότε διοίκηση της Νομαρχίας είχε καμία αντίρρηση.
Αυτές θα εφαρμόσουμε, τηρώντας πλήρως τη νομιμότητα

4. Διαβεβαιώνουμε όλες τις μεριές ότι θα ακολουθηθεί η νομιμότητα, χωρίς παρεκκλίσεις.

5. Σχετικά με τις ανακοινώσεις των όψιμων ενδιαφερομένων τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.