Ράδιο Αρβύλα: Κάνουν αγωγή στον Στάθη Παναγιωτόπουλο για διαφυγόντα κέρδη – Τι ζητούν

Κάθε συσχέτιση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με το «Ράδιο Αρβύλα» επιχειρούν να τελειώσουν ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης, μετά τις αποκαλύψεις για την αισχρή διαδικτυακή δράση του πρώην συνεργάτη τους.

Οι φήμες που τους ήθελαν να ακολουθούν τη νομική οδό επιβεβαιώνονται, με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή «Super Κατερίνα» να αναφέρει πως οι «Ράδιο Αρβύλα» και ο δικηγόρος τους, Απόστολος Λύτρας, ετοιμάζουν αγωγή κατά του Παναγιωτόπουλου η οποία θα στηρίζεται στα διαφυγόντα κέρδη της ομάδας και στο μεγάλο πλήγμα που δέχτηκε το brand name τους.

Δείτε ακόμα:  Ιωάννα Τούνη: Και δεύτερη μήνυση εναντίον της μετά τις αναρτήσεις για το revenge porn

Σκοπός τους είναι η αποκατάσταση του ονόματός τους , καθώς παρά το γεγονός πως οι πράξεις του Παναγιωτόπουλου δεν σχετίζονταν -όχι άμεσα τουλάχιστον- με το «Ράδιο Αρβύλα», εντέλει το πλήγμα για όλη την ομάδα ήταν τεράστιο. Επιθέσεις δέχτηκαν και οι συνεργάτες του Παναγιωτόπουλου, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις αντιμετωπίστηκαν ακόμα και ως συνένοχοι.

Η αγωγή αναμένεται να κατατεθεί άμεσα, μόλις ο κ. Λύτρας έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα «δέσουν» την αναφορά του.

Δείτε ακόμα:  Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έρευνα για ενδεχόμενη εμπλοκή ανήλικων προσώπων

dailymedia.com.gr