Ραφήνα: Ανάστατοι οι κάτοικοι από τις διαρρήξεις στο Νέο Βουτζά


Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο Νέο Βουτζά από τα τελευταία περιστατικά διαρρήξεων αλλά και από τη δράση εγκληματικών στοιχείων στην περιοχή

Τελευταίο κρούσμα ήταν η διάρρηξη σε Μίνι Μάρκετ που βρίσκεται επί της οδού Ναρκίσσου, για την οποία σας έχουμε ενημερώσει πρώτα μέσα από το irafina.gr

Με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά ανακοίνωση εξέδωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ν. Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», στην οποία αναφέρει:

Αγαπητά μέλη,

Μετά, από τις καταγγελίες, για τη δράση κάποιων εγκληματικών στοιχείων στην περιοχή μας, σκεφθήκαμε να σας στείλουμε τις προσφορές εταιρειών φύλαξης, οι οποίες δραστηριοποιούνται και στην περιοχή του Νέου Βουτζά.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα - Πικέρμι: Συνάντηση για το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης (φωτό)

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ν. Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» δεν συνιστά να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη εταιρεία.

Μπορείτε όμως να ενημερωθείτε για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν και εφόσον σας ενδιαφέρει να απευθυνθείτε, εσείς οι ίδιοι, καλώντας στα τηλέφωνα που αναγράφονται. Επειδή, πιστεύουμε, ότι οι ενημερωμένοι πολίτες, είναι και καλοί πολίτες, ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να βρείτε, αν θέλετε, κάποιον χρήσιμο συνεργάτη για τη φύλαξη της περιουσίας σας και της οικογένειά σας, και κατ’ επέκταση της περιοχής μας.

Δείτε ακόμα:  Κακοκαιρία "Ελπίδα": Χιονίζει στη Ραφήνα! (φωτό & βίντεο)

Θα ακολουθήσουν αναρτήσεις με τις προσφορές των εταιρειών σε αλφαβητική σειρά.

Το μοναδικό προνόμιο που διατηρεί ο Σύλλογος, μετά από την ενημέρωση των μελών του για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες των συγκεκριμένων εταιρειών, είναι η διαθεσιμότητά τους, στην πυροφύλαξη κατά τη θερινή περίοδο.

Σας ευχαριστούμε

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Συλλόγου