Ραφήνα: Απέραντη θλίψη στο τελευταίο αντίο στην Γεωργία Παπαδοπούλου


Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης στη Ραφήνα, συγγενείς και φίλοι στην Γεωργία Παπαδοπούλου που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών.

Η κηδεία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα

Αντί στεφάνων η επιθυμία της οικογένειας ήταν να ενισχυθεί το Ίδρυμα Choose life που παρέχει κάθε είδους υποστήριξη σε ασθενείς με αιματολογικά νοσήματα, διευρύνει τη βάση εθελοντών δοτών μυελού των οστών, υποστηρίζει την έρευνα για νέες και υποσχόμενες θεραπείες.

Δείτε ακόμα:  Έκρηξη σε ΑΤΜ στη Ραφήνα: Άγνωστο το ποσό που αφαίρεσαν οι δράστες - "Έφυγε" όλη η τζαμαρία των ΚΕΠ (φωτό)

Η Γεωργία κόρη του δημοσιογράφου Δημήτρη Παπαδόπουλου, που έχει φύγει από τη ζωή, και της ραφηνιώτισας Καίτης Παπαδοπούλου, τέσσερα χρόνια σαν ηρωίδα πάλεψε με τη λευχαιμία, με δύναμη και αξιοπρέπεια.

Τη θλιβερή είδηση για την απώλεια της μοιράστηκε ο σύζυγός της, επίσης δημοσιογράφος, Σταύρος Γεωργακόπουλος, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ευχαριστώντας τους γιατρούς που βρέθηκαν στο πλάι τους όλο αυτό το διάστημα και έκαναν τα αδύνατα δυνατά σε αυτόν τον πολύ σκληρό αγώνα.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Ημέρα υιοθεσίας το Σάββατο 21 Μαΐου

Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς εξέφρασε δημόσια τα θερμά του συλλυπητήρια στην μητέρα της Γεωργίας,  Καίτη Παπαδοπούλου για τον χαμό της κόρης της.

Αναλυτικά ο κ. Μπουρνούς ανέφερε:

“Καίτη, αγαπημένη φίλη, αισθάνομαι την ανάγκη να σου εκφράσω δημοσίως ως φίλος αρχικά αλλά και ως δημαρχος δευτερευόντως τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια της αγαπημένης σου κόρης και φίλης από τα παιδικά μας χρόνια Γεωργίας.

Δύναμη Καίτη μου.
Να γνωρίζεις ότι όλοι είμαστε δίπλα σου.”

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Αύριο Σάββατο η Έναρξη του Μαθητικού Φεστιβάλ!

Το irafina.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της.