Ραφήνα: Απέραντη θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Αντώνη Παλπατζή

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της Παρασκευής, συγγενείς και φίλοι στον “δάσκαλο” Αντώνη Παλπατζή του Διογένη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το απόγευμα της Πέμπτης από ανακοπή καρδιάς.

Η κηδεία τελέστηκε στο εκκλησάκι της Παναγίτσας, απέναντι από το νεκροταφείο της Ραφήνας

Λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, εντός του Ιερού Ναού βρισκόταν μόνο η οικογένεια, ενώ όσοι βρέθηκαν έξω από την εκκλησία για να συμπαρασταθούν τηρούσαν όλα τα μέτρα

Η επιθυμία της οικογένειας ήταν αντί για στεφάνια να δοθούν τα χρήματα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Ο Αντώνης Παλπατζής, ήταν καθηγητής φυσικής και διατηρούσε για πολλά χρόνια το Φροντιστήριο “Άρτιο” στην άνοδο στη Ραφήνα

Στο ίδιο φροντιστήριο δίδασκε και ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος σε ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό μόλις έμαθε την δυσάρεστη είδηση έγραψε:

“Καλό παράδεισο Αντώνη, φίλε από τα μαθητικά μου χρόνια. Δάσκαλος, φίλος, συνεργάτης, καλός οικογενειάρχης και κυρίως καλός άνθρωπος. Ολοι εμείς σε ευχαριστούμε για όλα”.

Τα θερμά τους συλλυπητήρια εξέφρασαν στην οικογένεια αλλά και μέσα από τα social media,  πολλοί ραφηνιώτες που τον είχαν δάσκαλο και τον γνώριζαν

Σε μήνυμα του μέσα από το irafina.gr, ο Ηρακλής Ψάλτης “αποχαιρέτησε” τον Αντώνη Παλπατζή γράφοντας:

“Φίλε και αδελφέ μου Αντώνη,

Μας αιφνιδίασες όλους με την απρόσμενη «έξοδό» σου σε μια δύσκολη εποχή που δεν μας επιτρέπει να είμαστε κοντά σου για το τελευταίο αντίο. Μένουν ανεξίτηλα όμως στη μνήμη μας και στην καρδιά μας η απλότητα, η γενναιοδωρία, η ανθρωπιά, το ήθος σου, η κοινωνική σου ευαισθησία, η ανιδιοτελής σου αγωνιστικότητα για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία.

Αγαπημένε μου Αντώνη, δεν ξεχνάμε και τις γενιές των παιδιών που βοήθησες να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να είναι σήμερα διακεκριμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Αντώνη, να ξέρεις ότι η Ραφήνα γίνεται φτωχότερη από την απουσία ενός καταξιωμένου Τριγλιανού, αλλά αφήνεις ανεκτίμητη παρακαταθήκη στην αγαπημένη σου οικογένεια, στη σύζυγο και τα παιδιά σου.”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.