Ραφήνα: Απίθανο περιστατικό – Βγήκε βόλτα με κατσίκα στην κεντρική πλατεία! (φωτό)


Ένα πραγματικά απίθανο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (21/7) στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας. Ένας Ρουμάνος, σε κατάσταση μέθης, βγήκε βόλτα μαζί με μία κατσίκα!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Σάββας Αραπκιλής δέχθηκε κλήση πως έχουν γίνει καταγγελίες για άτομο που κυκλοφορούσε στο κέντρο της Ραφήνας μαζί με μία κατσίκα!

Ο κ. Αραπκιλής ειδοποίησε τον Δημοτικό Σύμβουλο, και εντεταλμένο σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, κ. Δημήτρη Κατσουλάκη, ο οποίος βρέθηκε στην κεντρική πλατεία.

Δείτε ακόμα:  Έκτακτη διακοπή νερού στη Ραφήνα - Δείτε σε ποιες περιοχές

Εκεί διαπίστωσε πως ένας άνδρας, Ρουμανικής καταγωγής όπως αποδείχθηκε αργότερα, σε κατάσταση μέθης έκανε βόλτες στην πλατεία μαζί με μία κατσίκα, την οποία κανείς μέχρι αυτή την ώρα δεν γνωρίζει που την βρήκε

Στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο Ρουμάνος συνελήφθη, ενώ την κατσίκα περισυνέλεξε ο κ. Κατσουλάκης, ο οποίος την μετέφερε σε δικό του οικόπεδο μαζί με άλλα ζώα που έχει ο ίδιος, μέχρι να διαπιστωθεί σε ποιον τελικά ανήκει

Δείτε ακόμα:  Ο Συλλ. Τριγλιανών Ραφήνας & το Λύκειο Ελληνίδων, τίμησαν τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής (φωτό)