Ραφήνα: Αποτελέσματα ευρείας σύσκεψης για τα έργα υποδομής (φωτό)


Ευρεία σύσκεψη έλαβε χώρα την Τρίτη (18/5) στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου αναφορικά με τα έργα υποδομής.

Αυτά αφορούν το αποχετευτικό δίκτυο, όπως και στις πυρόπληκτες περιοχές, ενώ έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων πάνω σε αυτά.

Αναλυτικά το σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου:

Σε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη από μία σειρά διευρυμένων συσκέψεων στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, με τις εταιρείες ΑΚΤΩΡ και INTRAKAT, για τον συντονισμό των έργων κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου καθώς και των έργων στις πυρόπληκτες περιοχές.

Δείτε ακόμα:  Παραμένει στο σκοτάδι το Πανόραμα Ραφήνας

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, υπό τον Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς, έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων με στόχο το συντονισμό των εργασιών, συγκεκριμένα χρονοδιάγραμμα και τη βελτιστοποίηση των αποδόσεων των έργων.

Παράλληλα υπήρξε συμφωνία όλων των συμμετεχόντων ότι οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση στο Δήμο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης:

• Οι Αντιδήμαρχοι Ραφήνας Πικερμίου Παναγιώτης Καλφαντής και Σάββας Αραπκιλής καθώς και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Δείτε ακόμα:  «Εμείς η Πόλη μας»: Το εσκεμμένο λάθος της Δημοτικής Αρχής Παλλήνης στα δημοτικά τέλη στερεί την μείωση τους

• Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΛΡ κ. Δέσποινα Γκικάκη.

• Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ο κ. Δημήτρης Αναγνώπουλος, Διευθυντής της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων (ΕΥΔΕ) Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών (ΚΣΣΥ).

• ΕΥΔΑΠ η κ. Γεωργία Στεφανάκου Γενική Διευθύντρια Μεγάλων Έργων.

• Εκπρόσωποι των εταιρειών «INTRAKAT» και «ΑΚΤΩΡ» .

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, συνεχίζει να υλοποιεί και να προγραμματίζει έργα πνοής που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και την εικόνα των δύο πόλεων.

Δείτε ακόμα:  Ο Ν. Αθανάσιου για την επαναλειτουργία της Μπετομάρ στο Κορωπί: Εργοστάσιο να’ναι κι όπως να’ναι