Ραφήνα: Αυρίο Τρίτη (26/9) στην Αγία Τριάδα, η προεκλογική ομιλία του Γεράσιμου Βουδούρη

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Ραφήνας – Πικερμίου σας προσκαλεί την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στις “Μούσες” στην Αγία Τριάδα, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Ο κ. Βουδούρης γεννήθηκε στην Αθήνα. Από το 2000 είναι μόνιμος κάτοικος Ραφήνας. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, έχει την ειδικότητα του Παθολόγου και είναι Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκε στο ΕΣΥ, και την τελευταία 15ετία στην θέση του Διευθυντή Παθολογικής Κλινικής. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην υγεία και στο επίπεδο της διοίκησης των υπηρεσιών υγείας, αλλά και των θεραπευτικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών.

Η πλούσια Διοικητική και Οργανωτική του εμπειρία είναι αποτέλεσμα της πολυετούς άσκησης διοίκησης μεγάλων ασφαλιστικών Οργανισμών, με τελευταίους τον ΟΑΕΕ και τον ΕΟΠΥΥ.

Ο κ. Βουδούρης είναι Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας αδέσποτων ζώων και θα είναι υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς “Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.