Ραφήνα: Χαμόγελα και συγκίνηση στην απονομή πτυχίων του Hello (φωτό & βίντεο)

Όλα ήταν τέλεια την Κυριακή στην απονομή των πτυχίων 2018-2019 της προηγούμενης δηλαδή σχολικής χρονιάς των HELLO RAFINAS KAI ARTEMIDAS!

Tα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και Ξένων Γλωσσών γέμισαν το αμφιθέατρο του Γυμνασίου Ραφήνας και όλα εκτυλίχθησαν εξαιρετικά οργανωμένα.

Ο Δήμαρχος κος Ευάγγελος Μπουρνούς άνοιξε την εκδήλωση χαιρετίζοντας τους μικρούς και μεγάλους μαθητές και μαθήτριες.

Η ακαδημαϊκή διευθύντρια των κέντρων κα Σέιμαν αναφέρθηκε στις καινοτομίες που χρησιμοποιούν εκπαιδευτικά τα HELLO και στις νέες εκπαιδευτικές συνεργασίες που αφορούν…
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΙΕΚ ΤΗΣ UNICERT

Αναφέρθηκε επίσης στις συνεργασίες με τους φορείς πιστοποίησης MICHIGAN PEARSON όπως επίσης και τη νέα συνεργασία με το CAMBRIDGE.

TA HELLO ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ PEARSON KAI ΤΟΥ CAMBRIDGE

Mάλιστα τον λόγο πήρε και η κα Νίκη Παλπατζή υπεύθυνη της εταιρείας POSEIDON με την οποία συνεργάζονται τα HELLO όσον αφορά τα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας.

Αμέσως μετά ο κος Μάκης Τουρλής πήρε το λόγο και από εκεί και μετά η συγκίνηση ήταν διάχυτη παντού.

Προβλήθηκαν βίντεο με γονείς να αναφέρονται στο HELLO και όλοι διεύθυνση καθηγητές και γονείς συγκινήθηκαν χωρίς να μπορούν αρκετοί να κρατήσουν τα δάκρυα τους.

Ο ιδιος ο κος Τουρλής συγκινημένος μίλησε για την αξία της αναγνώρισης των καθηγητών από τους μαθητές-μαθήτριες τους και πόσο σημαντική είναι η αγάπη που λαμβάνουν από τα παιδιά!!

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή πάνω από 100 πτυχίων

Στην έξοδο υπήρχαν γλυκά και καφές και αναψυκτικά προσφορά του ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ και η ΚΑΒΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ