Ραφήνα: Χωρίς τηλέφωνο και internet, οι κάτοικοι στις οδούς Ποσειδώνος και Ζεφύρου στο Κόκκινο Λιμανάκι (φωτό)


Χωρίς τηλέφωνο και internet, οι κάτοικοι στις οδούς Ποσειδώνος και Ζεφύρου στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας, όπως μας αναφέρει αναγνώστης του irafina.gr.


Όλα ξεκίνησαν από τη βλάβη στον αγωγό ύδρευσης που επισκευάστηκε, όμως κόπηκε ένα καλώδιο του ΟΤΕ. Αν και οι κάτοικοι έχουν ενημερώσει σχετικά τον ΟΤΕ για να επισκευαστεί η βλάβη, μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει γίνει.

Διαβάστε όσα μας αναφέρει:

Την Τετάρτη 23/9 το απόγευμα υπήρξε μεγάλη διαρροή νερού από σπασμένο αγωγό στην οδό Ποσειδώνος και Ζεφύρου στο Κόκκινο Λιμανάκι.

Δείτε ακόμα:  ΕΛ.ΑΣ: Νέο ηχητικό μήνυμα από το πρωί του Σαββάτου σε Ραφήνα, Πικέρμι & Αν. Αττική! (βίντεο)

Ενημερώσαμε τηλεφωνικά την υπηρεσία του Δήμου και λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο και εργάστηκαν αρκετές ώρες μέχρι το βράδυ για να επισκευάσουν την ζημιά.

Στην προσπάθεια τους όμως αυτή φαίνεται ότι έκοψαν ένα μεγάλο καλώδιο, αποτελούμενο από πολλά μικρότερα, του ΟΤΕ. Με αποτέλεσμα στην περιοχή κάτοικοι να μην έχουν τηλέφωνο ούτε και πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Οι κύριοι του συνεργείου απευθυνόμενοι στους κατοίκους τους είπαν να απευθυνθούν στους παρόχους τους σταθερής τηλεφωνίας.

Οι κάτοικοι κάναμε αυτό που σωστά μας είπαν δυστυχώς όμως οι κύριοι τεχνικοί του ΟΤΕ, οι οποίοι κατά την άποψη μου έλαβαν άμεσα ενημέρωση από το καλωδιακό σύστημα τους ότι κάτι συνέβη στο δίκτυο τους, μέχρι στιγμής δεν ασχολήθηκαν καθόλου.

Δείτε ακόμα:  Στο σκοτάδι όλη η Ραφήνα μέχρι τις 8 το βράδυ!!!

Προσωπικά ανήκω στην εταιρεία WIND και δήλωσα άμεσα βλάβη για δύο νούμερα. Μάλιστα για το ένα σήμερα Παρασκευή 25/9 θα ερχόταν σύμφωνα με sms που έλαβα και τεχνικός του ΟΤΕ αλλά φαίνεται δεν πρόλαβε.

Έτσι είμαστε στην κατάσταση που βλέπεται στις φωτογραφίες και περιμένουμε.

Ίσως οι κύριοι του ΟΤΕ έκριναν ότι πρέπει να λιαστούν λίγο τα καλώδια, έρχεται και Σαββατοκύριακο που βεβαίως δεν εργάζονται οπότε από Δευτέρα θα έχουν λιαστεί αρκετά.

Δείτε ακόμα:  Κορωπί: Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τη 19χρονη σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Βέβαια φαντάζομαι δεν σκέφτηκαν τον κόσμο που έχει το πρόβλημα, αν ανήκει σε ευπαθείς ομάδες, αν είναι υπερήλικες, αν δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με κανέναν σε ώρα ανάγκης.

Μπράβο τους από Δευτέρα μπορεί να μην έχει και πολύ ζέστη και να μην ιδρώσουν αρκετά.

Σας ευχαριστώ.

Δ.Μ.