Ραφήνα: “Χριστούγεννα στην Ενορία”


Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πυρόπληκτων του Ι. Ν. Αναλήψεως του Κυρίου, Διασταυρώσεως Ραφήνας, μετά από ενάμισι χρόνο συνεχούς προσφοράς σε περίπου 300 οικογένειες που επλήγησαν από την φονική πυρκαϊά της 23ης Ιουλίου του περασμένου έτους, θα σταματήσει τη λειτουργία του στις 16/12.


Η σελίδα στο fb θα παραμείνει σε λειτουργία συμβολικά και για τυχόν μηνύματα έως τις 23 Δεκεμβρίου.
Εάν επιχειρούσαμε να αναφερθούμε ονομαστικά στους εθελοντές που συνέδραμαν όλο το έργο, σίγουρα θα αδικούσαμε πολλούς, που θα διέφευγαν της μνήμης μας.

Σε όλους αυτούς τους δεκάδες εθελοντές το “ευχαριστώ” είναι πολύ λίγο. Θα πρέπει και εμείς αλλά και όλοι οι ωφελημένοι από την προσφορά τους, να προσευχόμαστε στον Άγιο Θεό να τους την ανταποδώσει πλουσιοπάροχα.
Εάν πάλι θέλαμε να αναφερθούμε σε νούμερα, ποσότητες, τόνους κλπ. πάλι δε θα ήταν δυνατόν να ανταποκριθούμε στην πραγματικότητα, διότι η προσφορά της καρδιάς δεν έχει μέτρο να υπολογιστεί.

Δείτε ακόμα:  Συνεδριάζει με έξι θέματα την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας - Πικερμίου

Κλείνοντας αυτόν, τον ενάμιση χρόνο, που με τους περισσότερους από εσάς ήρθαμε τόσο κοντά και ζήσαμε τόσο πολλά θα θέλαμε, όπως στην αρχή, πέρσι κάναμε Ι. Παράκληση, έτσι τώρα στο τέλος να σας προσκαλέσουμε σε ευχαριστήρια Θ. Λειτουργία στον Ι. Ναό μας στις 15/12 και εν συνεχεία στην Χριστουγεννιάτικη Εορτή μας.

Για να ευχαριστήσουμε από την μία τον Θεό για όλη αυτή την πορεία αλλά και να πάρουμε το μήνυμα των Χριστουγέννων, που είναι μήνυμα κυρίως Ελπίδας σε έναν απελπισμένο κόσμο, αφού ο Χριστός Γεννάται.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Υπό κατάληψη το Λύκειο - Αυτά είναι τα αιτήματα των μαθητών (φωτό)

Σας περιμένουμε.
Ο Θεός να σας ευλογεί!
Εκ του Ι. Ναού.