Ραφήνα: Διαδικτυακό “πέσιμο” στον Βασιλόπουλο για το Μπλε λιμανάκι!


Δεν φαίνεται να είχε την απήχηση που επιθυμούσε ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, η ανάρτηση του σχετικά με την διακοπή των εργασιών στο Μπλε λιμανάκι για την δημιουργία πεζόδρομου

Ο κ. Βασιλόπουλος στην ανακοίνωση του που έχει τον τίτλο “Ουκ ανδρός σοφού η μη παραδοχή λάθους” καταφέρεται κατά του δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς, ο οποίος όπως αναφέρει “ο οποίος όχι μόνο δεν αναγνωρίζει λάθη του, αλλά πάντα επιχειρεί να φέρει τα πάνω-κάτω επιρρίπτοντας ευθύνες στους άλλους.”

Εντύπωση επίσης κάνει, πως ενώ ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης  μέσου μαζικής ενημέρωσης, κάνει επίθεση σε όλα τα υπόλοιπα τοπικά μέσα, τα οποία δεν του ανήκουν παρά τις προσπάθειες που έχει κατά καιρούς κάνει, λέγοντας πως ο κ. Μπουρνούς “τα έχει βάλει στο χέρι”!

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Οι Μπουτζαλήδες και οι Μικρασιάτες του Ν. Βουτζά στην Εκδήλωση Μνήμης στον Ι.Ν της Αναλήψεως (φωτό & βίντεο)

Και ενώ θα περίμενε να έχει “θετικά” σχόλια στην ανάρτηση του, τελικά φαίνεται πως του γύρισε “μπούμερανγκ” και αυτό γιατί οι περισσότεροι απ όσους σχολίασαν, μιλούν υπέρ του έργου της πεζοδρόμησης!

Δείτε χαρακτηριστικά κάποια από αυτά:

Δείτε όσα ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος στην ανακοίνωση του

Ουκ ανδρός σοφού η μη παραδοχή λάθους
Η αποδοχή των λαθών αποτελεί προϋπόθεση για σωστή διοίκηση και χρειάζεται πολιτική ανδρεία, κάτι βέβαια που απέχει παρασάγγας απ’ την πρακτική του δημάρχου κου Μπουρνούς, ο οποίος όχι μόνο δεν αναγνωρίζει λάθη του, αλλά πάντα επιχειρεί να φέρει τα πάνω-κάτω επιρρίπτοντας ευθύνες στους άλλους.
Πρόσφατο παράδειγμα η υπόθεση απένταξης του εκτελουμένου έργου στο Μπλε Λιμανάκι μετά την προσφυγή κατοίκων και την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων, που υποστηρίχτηκαν απ’ την διοίκηση ΟΛΡ, βάση των οποίων έγινε άμεσα η διακοπή του έργου, αφού και το Υπουργείο Υποδομών αναγνώρισε την έλλειψη της, υποχρεωτικά προαπαιτούμενης από το Νόμο, περιβαλλοντικής μελέτης και αδειοδότησης.
Ο κος Μπουρνούς κι οι παρατρεχάμενοι της δημοτικής του αρχής, αντί να παραδεχτούν το εξόφθαλμο λάθος, δηλ. τη μη τήρηση των νομίμων διαδικασιών, επιρρίπτουν ανερυθρίαστα ευθύνες τόσο στη διοίκηση του ΟΛΡ, όσο και στα εμπλεκόμενα Υπουργεία Υποδομών και Ναυτιλίας, περί δήθεν παρεμπόδισης ενός έργου πνοής. Παραπληροφόρηση στο μέγιστο βαθμό που δεν πέρασε απαρατήρητη από υγιώς σκεπτόμενους και με πλήρη γνώση τοπικών θεμάτων, πολίτες.
Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να συκοφαντούν με επίσημο Δελτίο Τύπου τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας ότι αδιαφορεί και εσκεμμένα μπλοκάρει την υλοποίηση του έργου και την Κυβέρνηση για ασυνεννοησία των υπηρεσιών και για αδιαφορία προς τον πολίτη.
Κι όλα αυτά επειδή είναι πεπεισμένος ότι στους πολίτες φτάνει μόνο η δική του φωνή θεωρώντας βέβαιο ότι έχει κατορθώσει να «βάλει στο χέρι» όλα τα τοπικά ΜΜΕ.
Το συγκεκριμένο ειδυλλιακό προς αυτόν τοπίο, να το ξεχάσει, καθώς θα με βρίσκει μπροστά του ως ανάχωμα στις όποιες εκτός νόμου ενέργειες της δημοτικής αρχής.
Ανδρέας Βασιλόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου
Επικεφαλής Δύναμης Ανάπτυξης
Υποψήφιος δήμαρχος