Ραφήνα: Έκθεση ζωγραφικής στο μοναδικό θαλασσόσπιτο του Γιάννη Γαλάτη! (φωτό)


Στις 11 Σεπτεμβρίου, το μοναδικό θαλασσόσπιτο του Γιάννη Γαλάτη στη Ραφήνα με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του κοσμαγαπημένου σχεδιαστή άνοιξε τις πόρτες του και έδωσε την ευκαιρία σε Έλληνες εικαστικούς να εκθέσουν τα έργα τους.

Οι υπαίθριοι, μοναδικής αρχιτεκτονικής και αισθητικής χώροι ανέδειξαν με τον πιο αξιοσημείωτο τρόπο τον καθένα πίνακα ξεχωριστά.

Στην έκθεση ζωγραφικής με θέμα “Με φόντο το απέραντο γαλάζιο” συμμετέχει η εικαστικός Αναστασία Κεφαλληνού.

Η διοργανώτρια εταιρεία Art Way, υπό την διοίκηση της Αφροδίτης Σάρδη, τηρώντας τους περιορισμούς κατά του κορωνοιού γεφύρωσε το παρελθόν με το μέλλον σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με θέα το απόλυτο γαλάζιο.

Δείτε ακόμα:  Το εργαστήριο του σύγχρονου Ήφαιστου βρίσκεται στα Σπάτα! (βίντεο)

Οι καθαρά εξπρεσιονιστικοί πίνακες της εικαστικού Κεφαλληνού Αναστασίας χαρακτηρίζονται από την παντελή έλλειψη του απεικονιστικού στοιχείου πράγμα που φέρνει στο προσκήνιο την εξωτερίκευση και έκφραση του συναισθήματος μέσα από έντονες χρωματικές και συνθετικές αντιθέσεις, “ωμά” χρώματα και συνδυασμούς γεωμετρικών και ακανόνιστων φορμών.

Τα έργα της δημιουργούνται πάντα με γνώμονα τις επιθυμίες του εκάστοτε αγοραστή σχετικά με τα χρώματα, το μέγεθος και τη συνολικό τερηδόνα εικόνα του χώρου που θα τοποθετηθούν.

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: Δωρεάν κονκάρδες για τους ιδιοκτήτες σκύλων που έχουν προβεί σε ηλεκτρονική σήμανση του ζώου τους (μικροτσίπ)

Έχουν επιλεγεί κυρίως από διακοσμητές για επαγγελματικούς χώρους, αλλά και για μινιμαλιστικού στυλ κατοικίες.

Πίνακες της διατίθενται και δικτυακά στην γκαλερί Saatch Art New York.

Αναστασία Κεφαλληνου, Γιάννης Γαλάτης

Μπορείτε να δείτε την πλήρη συλλογή και να συνομιλήστε με την καλλιτέχνη για αποκλειστικες δημιουργίες σχετικά με τον χώρο σας εδώ:
Instagram: N_un_ciee
Facebook: Original abstract art paintings – Αυθεντικοί πίνακες αφηρημένης τέχνης
What’s App: 6976994928

Σύντομο βιογραφικό

Η Ζακυνθινής καταγωγής εικαστικός Κεφαλληνού Αναστασία, γεννημένη στην Αθήνα το 1981, αρχικά σπούδασε Αρχιτεκτονική στη Φλωρεντία της Ιταλίας, εξ’όυ και το έντονο γεωμετρικό στοιχείο στους πίνακες της.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον εικαστικό τομέα, με

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα - Πικέρμι: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

έδρα την Αθήνα και κάνοντας εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.