Ραφήνα: “Για την παραλία “Φίλιππας” μιλούν τα έγγραφα!”


Την πρώτη αντίδραση είχαμε από το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, σχετικά με τις δηλώσεις Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος για την παραλία Πετρέλαια γνωστή σε όλους ως “Φίλιππας”.

Κύκλοι του Δήμου ανέφεραν αποκλειστικά στο irafina.gr, που πρώτα ανέδειξε το θέμα, πως δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι περισσότερο, “Μιλούν τα έγγραφα”, ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου όταν ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς ανέφερε πως η παραλία, αποδόθηκε οριστικά την 1η Σεπτεμβρίου από την Κτηματική Υπηρεσία στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ)

Τα παραπάνω όμως θέλησε να διαψεύσει ο Δημοτικός Σύμβουλος  Σπάτων Αρτέμιδος Αντώνης Φύτρος αναφέρει πως η παραλία του Φίλιππα ανήκει στο Δήμο Σπάτων- Αρτέμιδος, γράφοντας σε ανάρτηση του πως δεν υπάρχει το έγγραφο που επικαλείται ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου (Δείτε ΕΔΩ)

Το irafina.gr, έφερε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα αποκλειστικά έγγραφα που δείχνουν ότι η παραλία ανήκει διοικητικά στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου (Δείτε ΕΔΩ)

Δείτε ακόμα:  Πρωτοσέλιδο στην "Καθημερινή" το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Νέου Βουτζά Προβαλίνθου!

Σήμερα ο Αντιδήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος Αντώνης Νομικός δήλωσε στον Δημήτρη Πνευματικάτο:

“40 χρόνια ο δήμος, καθαρίζει, πληρώνει ναυαγοσώστες για την παραλία “Φίλιππας-Πετρέλαια”, στη περιοχή του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδα, τώρα με χαρτιά του 1934, απέδειξε ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, κ. Μπουρνούς, ότι ανήκει στη Ραφήνα. Δικαιολογημένα λοιπόν θα ξεσπάσει “πόλεμος” μεταξύ των 2 δήμων”.