Η Ελληνική ταβέρνα “Ραφήνα” ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα της γαστρονομίας και να διεκδικήσει την θέση που της αναλογεί στον κόσμο της νότιας Φλόριδα της Αμερικής.
Ο σεφ Γιάννης Μουκολλάρης επιμελείται το μενού που υπόσχεται στον πελάτη ένα γευστικό ταξίδι στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα μαζί με ένα συνδυασμό μοντέρνων παραλλαγών πάντα όμως με φόντο την Ελλάδα.
Φυσικά από τα πιάτα του δεν λείπουν οι ντολμάδες, ο μουσακάς, η σπανακόπιτα καθώς και συνταγές με αρνί και φέτα αλλά και κοτόπουλο με γέμιση από σπανάκι, λεμόνι, φέτα, κρεμμύδι και σκόρδο. Παράλληλα μπορεί κανείς να συνοδεύσει το γεύμα του με μία μεγάλη ποικιλία από ελληνικά κρασιά.
Το σκηνικό συμπληρώνεται από την μοντέρνα εμφάνιση του χώρου με τις λευκές και σκούρες αποχρώσεις του ξύλου να δένουν αρμονικά με την πανοραμική θέα στην θάλασσα δημιουργώντας μια χαλαρή ατμόσφαιρα.
Τα εγκαίνια έγιναν την Πέμπτη 30 Απριλίου στον ανακαινισμένο χώρο του εμπορικού συγκροτήματος στην Μπόκα όπου θα φιλοξενείται πλέον η «Ραφήνα».
Χρήστος Ιωάννου