Ραφήνα! Η ταλαιπωρία με τη Vodafone συνεχίζεται


Κανένα σημάδι ζωής δεν έχουν δώσει στο υποκατάστημα της Vodafone στη Ραφήνα, με συνέπεια η ταλαιπωρία τόσων και τόσων πελατών να συνεχίζεται…


Στο irafina.gr είχαμε γίνει δέκτες παραπόνων για το “απαράδεκτο” όπως ισχυρίζονται γεγονός του κλεισίματος της Vodafone στη Ραφήνα και μάλιστα είχαμε αναφέρει τότε όλα όσα μάθαμε από τα κεντρικά της εταιρείας. Όμως η κατάσταση παραμένει ίδια, προφανώς στη Vodafone δεν έχουν σκοπό να κάνουν κάτι, και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.

Όλοι οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να πάνε σε άλλα υποκαταστήματα για να εξυπηρετηθούν ή να το κάνουν μέσω κάρτας. Κάτι φυσικά που αρκετός κόσμος κυρίως οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να το κάνουν. Κάθε μέρα έχουμε παρατηρήσει ότι ο κόσμος πηγαίνει στο κατάστημα το βλέπει κλειστό και φεύγει νευριασμένος για αυτή την αντιμετώπιση που έχουν από μια μεγάλη εταιρεία σαν τη Vodafone.

Kύριοι μήπως πρέπει να σταματήσει επιτέλους αυτή η κοροϊδία. Δώστε άμεσα, σήμερα κιόλας, λύση στο πρόβλημα. Εάν δεν μπορούν οι εργαζόμενοι που δούλευαν πριν κλείσει το κατάστημα, από την 1η Απριλίου δηλαδή, βρείτε άλλους. Βγάλτε μια ανακοίνωση, ενημερώστε τον κόσμο.

Η καραντίνα έληξε, δικαιολογία δεν υπάρχει. Φτάνει πια η ταλαιπωρία ηλικιωμένων ανθρώπων που πηγαίνουν στο κατάστημα και βλέπουν κατεβασμένα ρολά!!!