Ραφήνα: Ήταν όλοι εκεί, μια παρέα, στο γλέντι του Κατσουλάκη στη Διασταύρωση (φωτό)


Ένα γλέντι βγαλμένο από τα παλιά, διοργάνωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών», Δημήτρης Κατσουλάκης, το βράδυ του Σαββάτου στη Διασταύρωση.


Η πρόσκληση απλή «Σας περιμένω για μία ρακί», και όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του.

Μεταξύ άλλων, με τυχαία σειρά και όπως τους συναντήσαμε ήταν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και υποψήφιοι Σύμβουλοι για τα Τοπικά της Ραφήνας και του Πικερμίου:

Η Δήμητρα Τσεβά, ο Σάββας Αραπκιλής, ο Κωνσταντίνος Μώρος, ο Γεράσιμος Βουδούρης, ο Σπύρος  Πάντζας, η Χρύσα Βλαχάκη, ο Παναγιώτης Γαβριήλ, η Βίκυ Σαντ, ο Βάϊος Γερεντές, ο Σπύρος Μαυρολέων, ο Νίκος Χριστοφίδης,  η Καβέκου Μαρτίνη, η Αθηνά Λαδοπούλου, η Ελένη Διαγγγελάκη, ο Θανάσης Κουραπάς, ο Γιάννης Ρίγος, ο Αντώνης Τζιτζικαλάκης, ο Άγγελος Χοβαρδάς, ο Μιχάλης Λελεκίδης, ο Μύρων Τσαγκαράκης, ο Παύλος Μπατάλης,  η Ηρώ Τσιφλάκου, η Αλεξάνδρα Πανταζή, η  Ράνια Δημητριάδη, ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος, ο Θανάσης Κουραπάς.

Επίσης οι Θανάσης Μπολολιάς,  Πέτρος Σαντ,  Παν. Ζέρβας,  Ν. Μπασιάκος,  Στέλλα Μουρούτη και πλήθος κόσμου που σίγουρα κάποιον θα παραλείψαμε και ζητάμε συγνώμη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ 


Διαβάστε επίσης