Ραφήνα και Πικέρμι απέκτησαν “alert”! Kατεβάστε την εφαρμογή τώρα


Θετική ήταν η ανταπόκριση των δημοτών της Ραφήνας και του Πικερμίου στην καινοτόμο εφαρμογή του Δήμου Gi-Polis για την λήψη σε πραγματικό χρόνο εκτάκτων ειδοποιήσεων ή ενημερώσεων.


Εκτός από τα κολακευτικά σχόλια που ακούσαμε, πολλοί ήταν αυτοί που κατέβασαν την εφαρμογή στο κινητό ή το τάμπλετ τους, ‘έτσι ήδη πήραν και τα πρώτα δύο “alert” μηνύματα. Σίγουρα με αυτή την εφαρμογή ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου ανέβηκε σε άλλο επίπεδο, κέρδισε δικαιολογημένα τα εύσημα κι από άλλους Δήμους αλλά και από δημότες που εντυπωσιάστηκαν με αυτόν τον σύγχρονο τρόπο ενημέρωσης.

Ως irafina.gr, κατεβάσαμε την εφαρμογή και προτρέπουμε όλο τον κόσμο που μένει στη Ραφήνα και στο Πικέρμι να πράξει το ίδιο. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και ο χρόνος που θα αφιερώσετε είναι πραγματικά ελάχιστος.

Για να πετύχει όμως αυτό το εγχείρημα θα πρέπει να γίνουμε, όσο περισσότεροι γίνεται. Αν γίνει αυτό τόσο μεγαλύτερη αξία θα έχει αυτή η δυνατότητα της άμεσης ενημέρωσης, ειδοποίησης ή έγκαιρης προειδοποίησης! “Κατεβάζουμε” λοιπόν την εφαρμογή, ενημερώνουμε και βοηθάμε εκείνους που δεν έχουν την απαιτούμενη “ηλεκτρονική” εξοικείωση.

Είπαμε αρκούν 20 δευτερόλεπτα και τρια (3) κλικ! Δείτε το βιντεάκι…

Δείτε και τη φωτογραφική αλληλουχία για την ευκολότερη κατανόηση της εγκατάστασης…