Ραφήνα: Κόκκινο Λιμανάκι, Αμφιθέατρο & η διαμόρφωση πλατείας, στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθ. 374/39135/30.5.2022 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς και τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/ΦΕΚ 136/Α’/9-7-22, στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σε διά ζώσης συνεδρίαση – την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11.00 με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί σύνταξης προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2023.

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου για το έτος 2023.

3. Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς διαμόρφωσης πλατείας στη θέση Προύσσης και Σουκατζίδη στη Ραφήνα, εις μνήμη και στο όνομα της ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΜΕΪΜΕΤΗ.

4. Λήψη απόφασης περί εξειδίκευσης πίστωσης προϋπολογισμού «Λοιπές επιστροφές» σύμφωνα με το ΠΕΑ 4050/2-11-2022 του τμήματος Εσόδων και Περιουσίας.

5. Λήψη απόφασης περί εξειδίκευσης πίστωσης προϋπολογισμού «Λοιπές επιστροφές» σύμφωνα με το ΠΕΑ 4235/11-11-2022 του τμήματος Εσόδων και Περιουσίας.

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ανάθεσης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ» – «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ» με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και με πρόσκληση περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων και περί ορισμού επιτροπής διαγωνισμού

7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης όρων ανάθεσης και τευχών δημοπράτησης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ» – «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ»

8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης όρων ανάθεσης και τευχών δημοπράτησης του έργου «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ»

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.