Ραφήνα: Κοπή πίτας και εκλογές για τον Σύλλογο Κρητών (φωτό)


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Κρητών το πρωί της Κυριακής στην Αίθουσα “Φίλιππος Καβουνίδης” στο ΚΑΠΗ Ραφήνας.


Τον αγιασμό της πίτας τέλεσε ο πατέρας Απόστολος του Ιερού Ναού της Παντοβασίλισσας Ραφήνας, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Κατσουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο που έχει επιτελέσει το σημερινό ΔΣ του Συλλόγου, ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή για την άψογη και αγαστή συνεργασία, και ευχήθηκε την επόμενη χρονιά ο Σύλλογος να κόψει την πίτα του στα νέα του γραφεία, στο χώρο που έχει δοθεί από τον Δήμο, στο Οχυρό της Ραφήνας.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Μώρος, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στην απουσία του δημάρχου κ. Μπουρνούς, ο οποίος βρίσκεται για υπηρεσιακούς λόγους εκτός Αττικής, εξήρε το έργο του Συλλόγου, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος σε αριθμό μελών στον δήμο μας, και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.

Κατόπιν ο κ. Κατσουλάκης, αναφέρθηκε στις εκλογές του συλλόγου και παρουσίασε όλους τους υποψήφιους οι οποίοι είναι οι:

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά και Παύλος Μπατάλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ράνια Δημητριάδη, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Φίλιππος Καβουνίδης” Γεράσιμος Βουδούρης” ο επικεφαλής της “Δημοτικής Αλλαγής” Σπύρος Κάρλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρύσα Βλαχάκη, Μαρία Αποστολάκη, Κατερίνα Παπαδοπούλου,  ο τοπικός σύμβουλος Ραφήνας Βασίλης Κικής, η τοπική σύμβουλος Πικερμίου Κωνσταντίνα Λουλάκη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας Γιώργος Κικής, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας Ευδοξία Γκατζοπούλου, ο πρ. τοπικός σύμβουλος Πικερμίου Άγγελος Χοβαρδάς,  ο πρώην υφυπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Αποστολάκης και πλήθος κόσμου.

Μετά το τέλος της κοπής της πίτας ακολούθησαν οι  αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του Συλλόγου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ