Ραφήνα: Ξέσπασε ο Δήμαρχος Ευαγγ. Μπουρνούς – “Έπεσαν πάλι σε βόθρο που άνοιξαν οι ίδιοι”

Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς για όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την πλατεία Ελ. Βενιζέλου δίπλα στο Ταχυδρομείο της Ραφήνας

Ο κ. Μπουρνούς στην ανάρτηση του αναφέρει:

Κίρκες, παρατρεχάμενοι και “βρεγμένοι” από βούρκους, έπεσαν πάλι σε βόθρο που άνοιξαν οι ίδιοι. Εμείς βλέπεις δεν είμαστε αμερικανάκια και δη βορείων χώρων.

Γέμισαν τον δρόμο της ζωής τους με βοθρολύματα και πατούν μέσα νομίζοντας ότι πατούν σε γρανίτες βορείων προαστίων.

Δημοσιεύουν ιστορικές φώτο από σχετικές ανασκαφές σε γειτονικό χώρο που σήμερα είναι εντός χερσαίας ζώνης (απόδειξη ο χωματόδρομος που χωρίζει χώρο ανασκαφής με χέρσο γεωτεμάχιο που σήμερα αποτελεί την πλατεία Ελ. Βενιζέλου) και ευαγγελίζονται την αλήθεια, την οποία κακοποιούν καθημερινά, γιατί δεν βρήκαν οσφυκάμπτες.

Ας ανοίξουν τα μάτια τους να δουν ότι οι ανασκαφές είναι σε χώρο που σήμερα είναι η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ας ρωτήσουν οι ξερόλες την ιστορία του τόπου.

Ας ρωτήσουν την Εφορία αρχαιοτήτων.

Οι τωρινές ανασκαφές μπορεί να αφορούν τη συνέχεια ενός οικισμού ύστερης περιόδου από αυτόν που ανέσκαψε ο Θεοχάρης αλλά πρωτοανασκάφτηκαν σήμερα.

Σήμερα. Είναι τόσο δύσκολο για κάποιους.

Μάλλον ναι!

Ας φέρουν την ανασκαφές αρχαιολόγο αρχαιολόγο να τους πει ότι ο χώρος της πλατείας Ελ. Βενιζέλου είναι πρωτοανασκαμένος από την σημερινή ανασκαφή που πλήρωσε ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου.

Σπιλώνουν ανθρώπους, καταγωγές, ιστορία και συνειδήσεις.

Δεν θέλω να καταστώ με κανέναν τρόπο συνήγορος των Κρητών που διάλεξαν να ζήσουν στον όμορφο τόπο μας και οι οποίοι καμαρώνουν για ένα τέκνο της ιδιαίτερης πατρίδας τους, που έχει παγκόσμια αναγνώριση από όλους.

Ας μάθουν όλοι ότι ο Ελ. Βενιζέλος είναι συνδεμένος με την επέκταση των συνόρων της χώρας μας που κάποτε ήταν μέχρι τη Λαμία.

Έχει βέβαια όπως κάθε ηγέτης και μελανά σημεία στην τεράστια διαδρομή του, ως 7 φορές πρωθυπουργός της χώρας.

Τιμάτε όμως για την τεράστια προσφορά του στη χώρα μας από τους Έλληνες και ιδιαίτερα από τους

Μικρασιάτες, τους οποίους αποκατέστησε μετά την καταστροφή στη Μικρά Ασία, όταν κάποιοι άλλοι αθέτησαν συμφωνίες και ήθελαν να προχωρήσουν ως τα βάθη της Ανατολίας και επήλθε η καταστροφή.

Ήταν αυτός που τους έδωσε πίσω ζωή στη μητέρα πατρίδα, τη Μεγάλη Ελλάδα που δημιουργήσαμε και τους έβαλε στην αγκάλη της σε δύσκολα πράγματι χρόνια.

Τον άνθρωπο που βοήθησε τους εκ Μικράς Ασίας πρόσφυγες τίμησε ο τόπος μας πρωτίστως και δευτερεύοντος το – εκ Κρήτης – τέκνο της.

Άντε να χαθούν όλοι αυτοί που συστηματικά συκοφαντούν. Να πέσουν στη λήθη της συνείδησης των πολιτών.

Έτσι και αλλιώς μεροκάματο εδώ δεν βγαίνει.

Μπορούν να κατέβουν στην επόμενη στάση.

Αρκεί να απομακρύνουν την μπόχα τους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.