Ραφήνα: Λίγο πριν την τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα το Αθλητικό Κέντρο της Αρίωνος (φωτό)


Προχωρούν οι εργασίες στο Αθλητικό Κέντρο της Αρίωνος.


Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, ήδη έχει διαμορφωθεί ο αγωνιστικός χώρος και  ετοιμάζεται να τοποθετηθεί ο συνθετικός τάπητας.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο μέσα από το irafina.gr

Το νέο γήπεδο της Ραφήνας στην Αρίωνος θα έχει χαρακτηριστικά αγωνιστικών προδιαγραφών SUPER LEAGUE και οι εργασίες εκτελούνται σε 2 φάσεις.

Α. Την τρέχουσα εργολαβία που αφορά τις χωματουργικές εργασίες,την υποδομή του αγωνιστικού χώρου με την επίχωση θραυστου υλικού υποβασης και το αποσταγγιστικό δίκτυο και την κατασκευή του περιμετρικού στίβου και του φωτισμού με συνολική δαπάνη 1.050.000 Ευρω προ της έκπτωσης και ορίζοντα αποπεράτωσης το φθινόπωρο του 2019.

Β.Το επόμενο έργο ,που έχει ενταχθεί με δαπάνη 2.500.000 Ευρω ,στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής και αφορά την κατασκευή της κερκίδας θεατών με πρόσβαση ΑΜΕΑ, τους υποστηρικτικούς χώρους αποδυτηρίων, λουτρών, γυμναστηρίων, γραφείων ομάδων και διαιτητών και τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου με τις εισόδους και προσβάσεις και τους χώρους στάθμευσης.

Το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου Ραφήνας είναι ενταγμένο σε ένα συνολικό αθλητικό κέντρο στον δημοτικό χώρο των 65 στρεμμάτων που θα περιλαμβάνει ανοιχτά γήπεδα αθλοπαιδιών , κλειστό γήπεδο αθλημάτων, κέντρο φιλοξενίας και διοίκησης ,περιμετρική περίφραξη ασφάλειας και εκτεταμένη φύτευση.

Να τονίσουμε πως το έργο θα εκτελεστεί σύμφωνα με τους όρους και τα περιεχόμενα της μελέτης, όπως εγκρίθηκαν με Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Αττικής και τις αποφάσεις του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής.