Ραφήνα: Μπήκαν κάγκελα για την ασφάλεια των παιδιών! Μπράβο στον ΔΟΠΑΠ (φωτό)


Επιτέλους! Τόσες φορές το λέγαμε και το σκεφτόμασταν πως θα γίνει κάποιο ατύχημα με τα παιδιά που ανέβαιναν πάνω στη σκηνή και έπαιζαν με κίνδυνο να χτυπήσουν σοβαρά. Και σήμερα που είδαμε τα κάγκελα στην πλατεία της Ραφήνας είπαμε: “Μπράβο τους…”.


Μπράβο λοιπόν στον ΔΟΠΑΠ που αντιλήφθηκε το πρόβλημα και τους κινδύνους που ελλοχεύουν με τα πιτσιρίκια κάθε φορά να χοροπηδάνε πάνω στη σκηνή και τοποθέτησε προστατευτικά κιγκλιδώματα που εμποδίζουν τα παιδιά να πλησιάσουν και να μην κινδυνέψουν.

Αυτό που προέχει πάνω απ΄όλα είναι η ασφάλεια των παιδιών. Γι αυτό και χαιρετίζουμε την απόφαση του ΔΟΠΑΠ και μάλιστα όπως μάθαμε από τον Διευθυντή του ΔΟΠΑΠ Βασίλη Σπαντούρο ο οποίος ήταν στην πλατεία μαζί μα τα “παιδιά” του Οργανισμού αυτό με τα προστατευτικά κάγκελα θα γίνεται κάθε φορά που θα μένει η σκηνή στην κεντρική πλατεία για τις ανάγκες εκδηλώσεων, συναυλιών κλπ.

Να θυμίσουμε χθες το βράδυ ότι είχε ρεμπέτικη βραδιά με τον Ιωσήφ Πικουλίδη και την κομπανία του και αύριο Κυριακή το πρόγραμμα για τις “Ημέρες Θάλασσας 2019” έχει συναυλία με την Ορχήστρα του Δήμου. Σήμερα όπως σας ενημερώσαμε η Αναστασία Ζαννή θα τραγουδήσει στον Άγιο Νικόλα.