Ραφήνα: Νέα καταγγελία για τα ΚΤΕΛ – Πρωτοφανής συμπεριφορά οδηγού προς επιβάτη! “Άμα σ΄αρέσει” (βίντεο)


Νέα καταγγελία από αναγνώστη του irafina.gr, για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στα ΚΤΕΛ, που εξυπηρετούν τους κατοίκους της Ραφήνας, του Πικερμίου, της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα.


Αυτή τη φορά, εκτός από φωτογραφία που δείχνει τον  συνωστισμό με τους επιβάτες να είναι ακόμα και όρθιοι και ο ένας πάνω στον άλλο, έχουμε και την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του οδηγού προς γυναίκα επιβάτη η οποία διαμαρτύρεται για την κατάσταση και λαμβάνει την απάντηση “Άμα σ’ αρέσει, αλλιώς να πάρεις ταξί!”

Δείτε όσα αναφέρει ο αναγνώστης του irafina.gr, και το βίντεο με το περιστατικό ανάμεσα σε επιβάτη και τον οδηγό του ΚΤΕΛ

“Θέλω να θίξω και εγώ με τη σειρά μου το θέμα των μετακινήσεων σχετικά με το ΚΤΕΛ.

Ξέρω έχετε κουραστεί από τα παράπονα μας είστε όμως το μόνο μέσο που μπορούμε να απευθυνθούμε μια και οι πραγματικοί υπεύθυνοι μάλλον πετάνε αετό.

Στη φωτογραφία που επισυνάπτω δείτε το συνωστισμό εν καιρώ παγκόσμιας πανδημίας.

Στην Βραζιλία χιλιάδες νεκροί, στις ΗΠΑ τα ίδια όπως και στην Ευρώπη. Δηλαδή αν είχαμε κρούσματα και έξαρση του ιού στην Ελλάδα θα είχαμε την ίδια κατάσταση?

Κανένα μέτρο προστασίας, καμία εξυπηρέτηση.

Στο βίντεο δείτε και ακούστε την αντίδραση και την συμπεριφορά του “επαγγελματία” οδηγού σε μια γυναίκα η οποία προφανώς λόγω ειδικότητας όπως λέει και η ίδια, παραπονιέται για τον συνωστισμό.

Αφήνω στην άκρη το ότι είμαστε πελάτες και μας βρίζουν καθημερινά. Είναι ντροπή για το δεύτερο λιμάνι της Αττικής και τη Ραφήνα να Υπάρχει ΜΟΝΟ αυτή η συγκοινωνία, είναι ντροπή για το Μαραθώνα και την νέα Μάκρη να είμαστε το τσιφλίκι των ΚΤΕΛ.”

Δείτε το βίντεο