Ραφήνα: Ο Σπ. Πάντζας δίπλα στα Αθλητικά Σωματεία των πυρόπληκτων περιοχών (φωτό)


Ο Σπύρος Πάντζας, σε συνεργασία με το colour day festival, το μεγαλύτερο και πιο χρωματιστό φεστιβάλ της Ελλάδας, ήρθε σήμερα να δωρίσει αθλητικό εξοπλισμό στις Ακαδημίες της Θύελλας Ραφήνας, σε μια προσπάθεια να βάλει χρώμα στη Μαθητική και Αθλητική Κοινότητα των πυρόπληκτων περιοχών.


Η Βίκη Σαντ, ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς είχε την τιμή να βρίσκεται εκεί και να στηρίξει την κίνηση του Σπύρου Πάντζα, διότι θέτει υψηλά τις προτεραιότητες της την παιδεία και τον αθλητισμό με επίκεντρο τους νέους .

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ευχαρίστησε τον κ. Πάντζα και την κα. Σαντ, για την προσφορά τους και τόνισε πως ο κ. Πάντζας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου, πως βρίσκεται δίπλα στα Αθλητικά Σωματεία της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Τον κ. Πάντζα ευχαρίστησε για τη σημερινή προσφορά του αλλά και για όλα όσα έχει κάνει για τη Θύελλα Ραφήνας και τους Συλλόγους της περιοχής, και ο πρόεδρος των «Λιγνιτωρύχων» Χρ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ανέφερε επίσης πως γνωρίζονται από παιδιά, από τότε που και οι ίδιοι αγωνιζόντουσαν μαζί.

Στο τέλος ο κ. Πάντζας ανέφερε στους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών της Θύελλας πως, σας περιμένουμε όλους στο ΟΑΚΑ στις 29 και 30 Ιουνίου στο Colour Day Festival κι έχουμε και μία έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους…

Να τονίσουμε πως η είσοδος στο Colour Day Festival για τους Μαθητές των Σχολείων της περιοχής μας είναι Δωρεάν!

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ