Στο 1ο Posidonia Festival στο πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Σπύρος Πάντζας
Εκεί, μεταξύ άλλων, είχε την δυνατότητα να βρεθεί και να συνομιλήσει με τους νέους βουλευτές που εκλέχθηκαν στις εκλογές του Μαϊου, έστω και για λίγες ώρες ώρες αφού είχαμε την διάλυση της Βουλής καθώς πάμε πλέον σε δεύτερες κάλπες.
Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η κα Σοφία Ζαχαράκη από τη Νέα Δημοκρατία και ο Γιώργος Καραμέρος από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αναδείχθηκαν πρώτοι σε σταυρούς στην Ανατολική Αττική
Σε ανάρτηση του σχετικά ο κ. Πάντζας αναφέρει:
Με τους πρώτους της Ανατολικής Αττικής!
Νέοι και νεοεκλεγέντες στο Ελληνικό κοινοβούλιο,με διάθεση για δουλειά και συνεργασία για την βελτίωση της περιοχής μας.
Τους εύχομαι υγεία,δύναμη,δημιουργικότητα και να υπερασπίζονται πάντα την πατρίδα μας. “Σιδεροκέφαλοι”.
●Φωτογραφίες από το Posidonia Festival με τους φίλους, Σοφία Ζαχαράκη και Γιώργο Καραμέρο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.