Ραφήνα: Όλα όσα έγιναν στην πρώτη συνάντηση των εθελοντών του Αραφήνειου Δρόμου 2019 (φωτό)


Στο Κολυμβητήριο Ραφήνας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, η συγκέντρωση όλων των εθελοντών για τη πρώτη ενημέρωση του φετινού Αραφήνειου Δρόμου.


Μίλησαν για οργανωτικά θέματα, κάθε σύλλογος είπε πόσα άτομα θα διαθέσει, για τον ρουχισμό, χώρισαν τις περιοχές αρμοδιότητας και τις ώρες που θα βρίσκονται εκεί. Οι δρόμοι, όπως κάθε χρόνο, θα κλείσουν στις 9 το πρωί

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, από τον ΔΟΠΑΠ ο πρόεδρος Σπύρος Λουκάτος και ο Διευθυντής Βασίλης Σπαντούρος, ενώ από τις εθελοντικές «ομάδες» εκπρόσωποι από τον Σύλλογο Τριγλιανών ( Γ. Κικής), τον Σύλλογο Κρητών (Δημ. Κατσουλάκης), το Μελτέμι ( Ιφ. Βαρδοπούλου), το Σώμα Οδηγισμού Ραφήνας, καθώς και τα Αθλητικά Σωματεία ΔΑΣ Αραφήν, Θύελλα Ραφήνας, ΣΑΡ, Αετό Πικερμίου. Δεν παρέστησαν εκπρόσωποι από την Τριγλία, τον ΑΟ Καλλιτεχνούπολης, τον Αργοναύτη και τον ΑΟ Πικερμίου.

Δείτε ακόμα:  Ολονύχτιος αγώνας από την Πολιτική Προστασία Ραφήνας, μέσα στα χαλάσματα στην Εύβοια (φωτό)

Να σημειώσουμε ότι, ο Αραφήνειος Δρόμος 2019, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου, η διοργάνωση θα έχει κοινωνικό σκοπό και τα έσοδά της θα διατεθούν για τη βοήθεια ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ο αγώνας απευθύνεται σε αθλητές αλλά και σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της άθλησης, να βελτιώσουν τη σωματική και ψυχικής υγείας και να συμβάλουν στην ανακούφιση των πυρόπληκτων της περιοχής μας .

Δείτε ακόμα:  Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα: Απαράδεκτες ενέργειες στο όνομα της προστασίας του Σχινιά

Ώρα εκκίνησης αγώνα 10χλμ: 9:00 π.μ.
Ώρα εκκίνησης αγώνα 5χλμ: 10:15. π.μ.
Ώρα εκκίνησης παιδικού αγώνα: 9:10 π.μ.

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Ραφήνας