Ραφήνα: Όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Βάιο Γερεντέ!


Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στον Βάιο Γερεντέ και στην προσφορά του. Μέχρι πρόσφατα από  τη θέση που κατείχε ως τοπικός σύμβουλος Ραφήνας και στη συνέχεια ως μέλος στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου και τώρα του 4ου Δημοτικού Ραφήνας.


Αθόρυβα και με πολύ δουλειά, ο Βάιος Γερεντές έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις τα τελευταία χρόνια με ότι έχει ασχοληθεί.

Αυτή τη φορά όμως έχουμε ένα ξεχωριστό λόγο για αν αναφερθούμε σε αυτόν.

Ο Βάιος είναι ο άνθρωπος που βρήκε σήμερα, μετά το τέλος του Χριστουγεννιάτικου bazaar στην πλατεία της Ραφήνας, ένα κινητό τηλέφωνο. Κάποιοι άλλοι μπορεί και να το κρατούσαν, όχι όμως ο Βάιος.

Δείτε ακόμα:  Παλλήνη: 13 Δημοτικοί Σύμβουλοι ζητούν την καταδίκη των ρατσιστικών δηλώσεων της Ραχήλ Μακρή

Η πρώτη του σκέψη ήταν να με πάρει τηλέφωνο. “Μάκη, βρήκα ένα κινητό στην πλατεία. Σου στέλνω φωτογραφία να το ανεβάσεις στο irafina,  μήπως και βρεθεί ο ιδιοκτήτης”.

Έτσι και έγινε. Μου στέλνει την φωτό, ανεβάζω το κείμενο και μέσα σε λίγη ώρα χτύπησε το τηλέφωνο του Βάιου και το τηλέφωνο δόθηκε ξανά στα χέρια του ιδιοκτήτη του.

Μπορεί για κάποιους αυτό που έκανε ο Βάιος να φαίνεται αυτονόητο, για τους περισσότερους όμως πλέον δεν είναι και γι αυτό πιστεύουμε ότι αξίζει να μαθευτεί και να γίνει παράδειγμα.